Gimo ja Don's pentuja

Matkustetiin Jasminin (kennel Llewpart's) kanssa Ruotsiin iltalennolla, joka myöhästyi aika reilusti, syystä, jota ei meille kukaan kertonut. Arlandassa Iitu oli meitä vastassa. Saatiin hämminkiä aikaan, kun Iitun puhelin ei toiminut ja me olimme väärässä kerroksessa, eri ovella, toisessa rakennuksessa ja ei-siellä-missä-kyyti. Lopulta onnistuttiin löytämään toisemme, ovesta, jossa ei lukenut mitään uloskäynnistä tai parkkipaikoista olisi pitänyt löytää ulos ja parkkipaikoille. Ajettiin Uppsalaan ja käytiin hoitamassa vielä muutama asia enennkuin mentiin Don's kenneliin. Haetiin Iitun uusin perheenjäsen Watson/Elliot (what ever his name is - kuten Annica (kennel Don's) totesi :D). Lopulta viikonlopun aikana Iitu päätyi siihen, että pentu on Elliot. Söpö ja touhukas tapaus!

ROP Don's Superman ja VSP Sällebäcks Pont De Millegrand

Aamulla lähdettiin näyttelyyn, tuli tosi kaunis ilma ja näyttelypaikka (kuten aina, tähän mennessä Ruotsissa) oli viimeisen päälle. Don's koirat ottivat ensimmäiset sijat ja näyttelyn jälkeen lähdetiin takaisin Uppsalaan kuvaamaan koiria ja erityisesti pentuja. 


Nicole oli uskomattoman söpö ja kun pidettiin sitä Iitun asunnossa, niin se oli ihan pieni ja kiltti ja leikkisä. Tuli sellainen olo, että tekee mieli ottaa se laukkuun ja viedä mukana.




Pennut seisoivat aivan uskomattoman hyvin ja kaikista saatiin kauniit kuvat Annican omenapuiden alla. Huomaa, että niitä on (ja osataan) seisotettu, oikein ilo kuvata! Meni noin 15min, kun kuvattiin koko porukka (joskus olen ollut kaksi tuntia kuvaamassa kuutta pentua). Pentuja oli paikalla kahdesta eri yhdistelmästä ja yksi narttu oli lähdössä seuraavalla viikolla Jenkkeihin.



Kakan lähti myös Jenkkeihin, mutta palaa vielä takaisin.





Kaksi pentua lähti meidän mukaan autolla näyttelypaikalle ja reippaasti ne matkustivat ja osallistuivat näyttelypaikan koluamiseen, muovinarujen vetämiseen ja teltan pystytykseen. Illalla mentiin vielä Annican tarjoamalle illalliselle ja nautittiin tosi hyvää ruokaa. Kiva oli myös jutella pidempään Sian (kennel Sällebäcks) ja Jeanin (kennel Clussexx) kanssa.

Kommentit