Jyväskylä

Nyt on käynyt niin, että pyrin opiskelemaan yliopistolle ja pääsinkin sitten, aloitin nyt muutama viikko sitten opinnot. Se tarkoitti myös muuttoa Espoosta Jyväskylään, toistaiseksi koirat eivät ole vielä muuttaneet kanssani, koska päivät ovat pitkiä ja opiskeluaikataulu epävakaata, eikä minulla ole mitään huonekaluja.






Nyt kuluneena viikonloppuna sain tuotua sängyn ja yhden nojatuolin, joten enää ei ole niin kova kaiku, kun matotkin sai lattialle. Koirat ovat käyneet kerran katsomassa asuntoa ja silloin otettiin muutama lyhyt yksinolo, pitäen mielessä Jasnan eroahdistuksen, niin tosiaan siis sekunneista puhutaan. Siitä se kuitenkin lähtee.

Tarkoitus on tuoda loput huonekalut ja tavarat pikku hiljaa parin kuukauden aikana, kun Olli asuu vielä Espoossa. Olli muuttaa sitten loppu vuodesta minun kanssani asumaan ja tuo koirat mukanaan, mahdollisesti koirat tulevat jo aiemmin, mutta katsotaan nyt miten tuo Jasna suhtautuu asioihin. En haluaisi horjuttaa sen turvallisuutta ennen kuin on aivan pakko.

Nyt niillä on kaiken lisäksi molemmilla vielä juoksu, niin Bianca haluaa harrastaa selkään nousemista ja se tohottaminen villitsee niitä kumpaakin, mikä taas laukaisee Jasnan äänihuulet. En todellakaan halua niitä nyt epävakaiden hormonien höystämänä vetäistä uuteen asuntoon, ilman huonekaluja. Siitä ei tulisi yhtään mitään.

Kommentit