Valkealan näyttely ja molemmat koirat kehässä


Jasna oli vähän sitä mieltä, että voisi tulla kuvaamaan mun kanssa, eikä hengailla pitkän matkan päässä kehän laidalla muiden kanssa.


Ilmoitin molemmat tytöt koiranäyttelyyn Valkealaan ja Sirola sekä Maija halusivat molemmat tulla mukaan. iitu lupautui myös esittämään Jasnan, saavuttiin hyvissä ajoin paikalle ja laitettiin tytöt häkkiin. Biancaa harmitti ja paleli, Jasna oli ihan tyyni ja otti rennosti. Näyttely oli Sirolalle ensimmäinen ikinä ja Maijallakin oli aikaa vierähtänyt hetki edellisestä kerrasta. Myöskään koirat eivät olleet pitkään aikaan menneet molemmat samassa näyttelyssä kehään, itse asiassa, eivät ole ikinä olleet samassa kehässä ilmoitettuina näyttelyyn. Oli jo korkea aikakin. 

ROP-vet Llwen Tuff Enuff ja VSP-vet Jewelstone
ROP Llawen Tuff Enuff ja VSP Buumin Jelly Bean
Maija vei Biancan kehään ja Iitu esitti Jasnan loistavasti, kiitos siitä! Bianca pärjäsi odotettua paremmin ensimmäisessä veteraaninäyttelyssään ja oli sitten lopulta ERI:llään, VSP-veteraani! Maija oli onnensa kukkuloilla ja olin minäkin Jasnaan tyytyväinen, kun se kuitenkin sai myös ERI:n. Turkki olisi vaatinut säätämistä ja menee omaan piikkiin, kun en laittanut silkkimanttelia edellisenä iltana pesun jälkeen. Lähdettiin kohti kotia näyttelyn jälkeen ja pokaaleista sekä koirista käytiin ottamassa kuvia pihalla. Olli totesi, että oli hauskaa ja että hän voisi lähteä uudelleenkin, raukka joutuu kyllä uudelleenkin, että kiva, että ainakin vielä haluaa tulla mukaan, heh.


Kommentit