Voittaja 2015


ROP Trystyn Gives Benton Goose Bumps ja Benton Jump The Broom

Kuvauspaikka oli vähän sivummalla, mutta samassa hallissa tänään ja tuomari oli uskomattoman hidas ja myöhässä! En siis kerennyt kuvaamaan pentukehälle ollenkaan. Todella rasittavaa! Kerkesin sen sijaan kuvaamaan myös kaikki enkut, koska tuomari tosiaan oli niin hidas. No, kehä sitten tuli lopulta päätökseen ja saatiin kruunattua vuoden näyttely walesit.  


Vuoden näyttelywalesi. Llewpart's Attractive Girl



Vuoden näyttely VET walesi. Llawen Tuff Enuff.

Mukava päivä taas, vaikka tosiaan kehä meni naurettavan pitkäksi. Kiitos myös niille, jotka antoivat joululahjoja ja pahoittelut, että itselläni ei ollut mtn varattuna, paitsi sitten kuvia, kun saan ne ulos kamerastani!


Kävin vielä kehän jälkeen kuvaamassa kennel Bentonin koiria kuvauspaikalla, jonne oli kamalan pitkät jonot ja venäläiset viettivät siinä kuvauspaikalla ihan kamalan pitkiä aikoja. Siinä pitäisi olla kyllä jtn kellottajia tai rajoja tai jtn. No, saatiin kuvat otettua ja minä pääsin tarpomaan taas kamalaan vesisateeseen ja kohti kotia. Onnistuin myös pudottamaan osan kamerastani, korjaaminen olisi voinut maksaa useita satoja - mutta onneksi vakuutus ja takuu - niin menee sen piikkiin! Kätevää. Kiitos taas näyttelykaudesta kaikille tutuille ja tuntemattomille ja jatketaan ensi keväänä!

Kommentit