Doniol pennut

Tänään lähdettiin pikkusiskoni kanssa katsomaan koiranpentuja! Pitkästä aikaa oli kiva nähdä walesivauvoja, varsinkin, kun sattuivat hauskasti olemaan isäni työkaverilla mökillä Vihdin lähellä. Vihtiinhän nyt ei aja paljon yli puolta tuntia Leppävaarasta. Ensimmäinen koirani Taru, oli Doniol kennelistä ja se tuli isäni työkaverin, Doniol kasvattajan, isän kautta meille, myös toisella isäni työkaverilla on Doniol koira - Tarun sisko ja voihan isänikin laskea Doniol perheelliseksi, aika hyvin on siis yksi firma saatu punavalkoiseksi ja pilkulliseksi :D

Mökki oli tosi hieno ja kiva ja niin maalla, vaikka oltiin melkein kuitenkin vielä kaupungissa. Pennut olivat aika tarkkaan seitsemän viikkoisia ja tietysti niitä lututeltiin ja seisottiin pöydällä. Onneksi pikkusiskoni tuli mukaan, ei siitä muuten mitään olisi tullut, joten kiitos Maija! Ei tarvinnut paljon kyllä tosin houkutella mukaan, kun oli tosiaan tämä vaarallinen avainsana: walesivauva - käytössä :)

Ruska (pentujen emä) antoi tosi hyvin mennä pentujen luo ja pennut eivät pahemmin pistäneet vastaan, kun ne laittoi seisomaan, muutama vastarannan kiiski oli tietysti paikalla, mutta pääasiassa seisoivat ihan tosi hyvin :) Tosi kiva, kun saatiin mennä katsomaan ja onnea pienille koirille uuteen elämään! :) Kuvassa: Pentua epäilytti kovasti koko liukas pöytä systeemi.

Kommentit