Matka Osloon

Aamulla saavuin Osloon hyvissä ajoin ja tarkoitukseni oli alun perin mennä katsomaan ryhmänäyttelyä, jonka olin katsonut netistä olevan lähellä lentokenttää. Siihen tuli sitten kuitenkin mutkia matkaan, kun matkalippujen myyjä sanoi, että pitäisi kahdella bussilla ja junalla mennä ja taksi olisi kuulemma röyhkeän kallis. Ajattelin sitten, kun satoi vielä aika paljon vettä ja oli kylmä tuuli, että ehkä parempi jättää vaan nyt suosiolla väliin ja toivoa, että samat koirat osallistuvat myös huomenna.

Otin sitten junan keskustaan ja hengailin yksinäni Oslon keskustan alueella, kävin ajelemassa julkisilla nähtävyyksille, shoppailin ja kävin syömässä, Oslo on kyllä melko kallis paikka. Iitu saapui sitten joskus puoli viiden aikaan paikalle, treffattiin Iitun junnuhandleri kaveriporukka ja mentiin syömään. Ruoka oli hyvää, eikä hintakaan päätä huimannut. Otettiin sitten auto siitä Tiiojen ja Iitun hotellille, minäkin mahduin helposti autoon mukaan, vaikka siellä oli boksia ja tuolia ja tavaraa ja me kaikki viisi pienehkössä farmarissa ;)

Vietettiin hauska ilta hotellilla aloittelemassa, kuuntelemassa musiikkia ja Rikin astuttavana. Puolen yön aikaan Iitu vei meidät sitten keskustan alueelle ja Tinder matchien johdattamana Lawon jonoon. Jono oli erikoinen, keskeltä poikki, sisäänkäynti toiseen yökerhoon ja "päästän tästä välistä" tyyppinen systeemi ja aika pitkäkin se oli. Jonotus oli kuitenkin sen arvoinen ja päästiin lopulta kaikki sisään. Minun kortti ei toiminut, eikä käteistä hyväksytty, joten kiitos suuresti avusta Tiia! Sain heti onneksi annettua käteisellä takaisin lainan :) Ilta oli Super hauska! Vähän oli kielimuuria ja vaikeuksia kommunikoinnissa, Mika Kojonkoski ja perkele, kun tuntuivat olevan ainoat sanat, jotka he kaikki tiesivät. Englanninkielen taso oli hämmentävän heikkoa, mutta löytyi sieltä muutama, joiden kanssa kommunikointi sujui :D Pilkku tuli aikaisemmin kuin suomessa, joten poistuttiin jo hyvissä ajoin sitten odottamaan kyytiä ulos. Siinä oli kaikenlaista pientä säätöä, mutta löydettiin sitten lopulta kaikki autolle, muutaman ylimääräisen kulkijan kanssa, kotiin tosin lähdettiin sitten ihan vaan tyttöporukalla! Aivan sairaan hauska ilta ja kyllä on norjalaiset miehet hyvännäköisiä sinisine silmineen ;) Muutaman mutkan ja harhaan ajon jälkeen löydettiin myös meidän hotelli ja päästiin nukkumaan, jotta oltaisiin pirteinä näyttelyssä aamulla...., aamummalla?

Kommentit