Hyvinkään koiranäyttelyssä

Lähdin hyvissä ajoin näyttelyyn ja olin myös ehtimässä sinne hyvissä ajoin, olin laskenut, että olisin paikalla 1135 ja niin navigaattorikin väitti, mutta. Edessä ajoi pitkän matkaa ihminen, joka oli varmaan eilen saanut kortin, tai auton, oli ensimmäistä kertaa koiranäyttelyyn menossa tai luki karttaa ajaessaan tai kaikki edellä mainittu, koska ajaminen oli maailman hitainta ja epävarminta!! Jokainen mutka ja töyssy: melkein pysähdyksiin asti jarrutettiin, pyörä tien sivussa: ajetaan hitaasti hyvän matkaa sen perässä kunnes missään päin (horisontissakaan tai talojen pihassa parkissa) oman auton edessä ei näy muita autoja ja sitten vasta ohi, hiekkatie: varmasti reuna pettää! ajetaan keskellä, väistetään reunaan pysähdyksiin ja kaarretaan keskelle ajamaan, mei-na-sin tul-la hul-luk-si!!!!
 
Sitten vielä mennään jonottamaan sisälle, siinä ei ollut muita kuin me kaksi, niin se alkaa etsimään laukkua ja sitten rahaa ja sitten ei ole pääsymaksun ottajalla antaa takaisin tarpeeksi!!! ja vielä parkkipaikalla, ikkunalle piti tulla kolmen eri pysäköinti-ihmisen neuvomaan minne pitäisi ajaa, alue oli pikkuruinen hiekkakenttä! Hän ei ymmärtänyt käsimerkkejä! Ihan hieman nousi savua korvista. Tästä johtuen, ensimmäiset kolme koiraa menivät sivu suun, mutta onneksi sain ne siinä myöhemmin sitten kuvattua. Tosi lämmin ja kiva keli tuli ja varmaan vuoden viimeisiä ulkonäyttelyitä, hyvät kuvatkin sain aikaan suurimmasta osasta koiria :)
 
 
ROP Llewpart's Attractive Girl ja VSP Llawen Tuff Enuff
 
Kehän jälkeen sain kutsun Llewpart's telttaan ja pääsin maistamaan aivan huippu hyvää puolukkapiirakkaa ja suolaista tarjottavaa, kaikki oli vielä gluteenitontakin! kiitos Miina :) Ostin myös tytöilleni hirvennahkaluita, joista ne pitävät kovasti. Hulda oli sitten vielä koko näyttelyn BIS, joten suuret ja lämpimät onnittelut siitä vielä Heidille!! Kotona lahjoin tytöt edellä mainituilla luilla ja molemmat olin hyvin tyytyväisiä :)

Kommentit