EUW 2015 Oslo

Herättiin aamulla kuuden aikaan ja Iitu paineli suihkuun, minä pakkasin jotta saatiin tavarat sitten mahdollisimman nopeasti autoon. Aamiaisen jälkeen nokka kohti näyttelypaikkaa ja käytiin ajamassa harhaan, otettiin uusi oikea osoite ja päädyttiin messukeskukselle. Tavarat kantoon ja sisään vaan. Ei ollut yhtään jonoa, eikä ruuhkaa, niin hyvissä ajoin oltiin kehällä. Varattiin Iitun kanssa hyvät paikat kehän laidalta, mutta koikkeri ihmiset päätyivät istumaan meidän paikoille, eikä me.

Näyttelyssä ei jaettu arvosteluja ja tahti oli aika nopeaa. Kuvailin muitakin kasiryhmän rotuja, kun odoteltiin oman kehän alkua. Olimme paikalla ennen kahdeksaa, kun kymmeneksi oli kehä laitettu alkamaan, hyvin ehdin siis kuvata muitakin. Koikkerit kuvasin melkein kaikki, samoin enkut ja tietysti walesit. Tosi kiva oli nähdä useampi täysin uusi walesi ja sellaisia, jotka tiesin, mutta en ollut koskaan itse nähnyt livenä. Livenä näkeminen on kuitenkin ihan eri juttu kuin kuvista, niitä, kun voi muokata ja ottaa tietystä kulmasta jne. Suomalaisista koirista parhaiten pärjäsi Benton uros, muut tittelit menivät Tanskaan ja Ruotsiin.


ROP Sällebäcks Canestrello ja VSP Welford Nottinghill Deluxe

Tosi kiva oli tavata myös naapurimaiden walesi ihmisiä ja laittaa kasvot nimelle. Monista on nähnyt nimimerkit facebookissa, mutta ei koskaan kasvotusten ole tavannut. Nyt on niitäkin tyyppejä pari vähemmän. Kehän jälkeen mentiin katsomaan tuttujen koiraihmisten koirien kehää. Minä jäin sitten "yksin", kun Iitun kyyti lähti. Katsoin Rikin sijoituksen ja sain onnitella euw15- tittelistä :) Mentiin kehän jälkeen Tiiojen ja Iitun (eri Iitu kuin aiemmin mainittu :D) syömään ja puhumaan mistäs muusta kuin koirista ja koiraihmisistä.

Ruokailun jälkeen suunnattiin shoppailu alueelle, käytiin kuvauttamassa Riki ja sitten siirryttiinkin katsomaan isoja kehiä. En ole montaa kertaa katsonut junnuja kokonaisuudessa ja nyt tuli se tehtyä. Enpä tiedä olisinko yksin jaksanut sitä tehdä nytkään, mutta hyvässä seurassa se oli oikeasti mielenkiintoista ja mukavaa, kiitos vain seuralaisille :) Katsottiin siis ryhmät, walesit eivät sijoittuneet eikä Rikikään. Kasiryhmän voitti sileäkarvainennoutaja. Ryhmien jälkeen, Tiiat ja Iitu lähtivät kotimatkalle ja minä junalle, joka löytyi helposti ja lipunkin sain ongelmitta.

Lentokentällä piti odottaa aika pitkään, mutta onneksi oli kirja :) lento kesti vain 1h20min, joten ennen puolta yötä olin kotona, kun pikkusiskoni tuli ystävällisesti koirien kanssa hakemaan. Parkkikaan ei maksanut mtn, kun niin sujuvasti oltiin osattu ajoittaa itsemme, matkalaukkujen hakuakaan ei tietysti tarvinnut, kun oli vain käsimatkatavarat mukana. Kiitos seurasta kaikille ja onnea tuloksista!

Kommentit