Eukanuba summer show ja poikien kotiin palautus

 
Jäbää ei kiinnostanut kuvaustilanne, vaan se lähti jo uimaan. Pojat palaavat tänään kotiinsa, tiputan ne ennen näyttelyä ja käyn sitten siellä pyörähtämässä ja palaan takaisin mökille. Maanantaina jatkuvat työt ja muutenkin on muita kiireitä, niin kyllä tämä mökkikausi nyt sitten valitettavasti taisi olla tässä! On kiva ollut käydä töissä mökiltä käsin, tuntuu vähän kuin olisi vieläkin kesälomalla :) Tosin, bensakulut ovat olleet vähän normaalia suuremmat, kun työmatka on ollut edes-takaisin sen 220km...

 
ROP Benton Happily Ever After ja VSP Benton Jamaican Me Crazy
 
Pitkästä aikaa kävin siis taas näyttelyssä - alkaa mennä siihen, että hyvä, kun kerran kuussa käyn enää. Toista oli jossain vaiheessa, kun saatoin joka viikonloppu molempina päivinä olla jossain. Uudet kuviot töissä vaan vievät aina joka toisen viikonlopun ja sitten se vapaa on yleensä muita kiireitä täynnä. Ehkä syksymmällä kerkiää vähän enemmän tai jonnekin ulkomaille - saa nähdä.
 
Joka tapauksessa vinttikoiraradalla oli näyttely, eikä kauan kestänyt. Sain kaikki kuvattua, paitsi kasviksen, koska päädyin esittämään Ruuta (ROP-koira) Benton kasvikseen. Hyvin meni, kun päätyivät lopuksi ihan BIS- sijoille asti - onnea vaan :D Koirat saivat tuliaisina luita. Heti mökille mennessä, menin uimaan ja Bianca kantoi sujuvasti oman hirvennahkaluunsa laiturille, josta Jasna onnistui tuuppaamaan sen järveen. Hyvä. Kiitos. Hienoa.

Kommentit