Springerspanieleiden erikoisnäyttely Karkussa

Aamulla lähdettiin Iitun kanssa Leppävaarasta kohti Karkkua ja vuosittain pidettävää springerspanieleiden erikoisnäyttelyä. Tämä oli nyt yhdeksäs kerta, kun olen ollut kuvaamassa koiria siellä ja ensi vuonna olisi ollut "juhlavuosi" eli kymmenes kerta, mutta on päässyt käymään niin, että springerspanieleiden hallituksessa unohdittiin anoa lupaa ensi vuoden näyttelylle, niin sitä ei nyt sitten ole ensi vuonna. Heti paikalle päästyä, mentiin Iitun kanssa lutuuttelemaan toista näyttelyn nuorinta paikallaolijaa, 13 viikkoa vanhaa Moya:a ja paikalle saapunutta Tulip:a (Benton Pillow Talk)! Kyllä toiset oli niin suloisia, Moya oli rauhallisempi ja Tulip taas varsinainen vintiö, pientä pentukuumetta taas ilmassa :) Paikalle oli ilmoitettuna tällä kertaa vain 78 walesia, enkkuja oli taas enemmän kui waleseja. Kuvassa: Moya - Eastfarm's Unwritten Story.

Kehät alkoivat aurinkoisessa säässä heti kello kymmenen aikaan ja piti aloittaa kuvaaminen ihan toden teolla. Olin luvannut ottaa kaikki luokkavoittajien kuvat myös tänä vuonna ja kova työhän se taas sitten oli. Tällä kertaa myös enkkujen luokkavoittajat tulivat vähän paremmin kuin viime vuonna kuvattavaksi niin ei ollut niin vaikeaa. Jotenkin ne kuvaukset myös sopivat kehien ja koirien väliin niin, että sain kuitenkin kuvattua hyvin myös kaikki kehissä olleet pyörineet walesit.


ROP Benton Jamaican Me Crazy ja VSP Llewpart's Attractive Girl

Kello kahden aikaan alkoi sataa vettä ja puoli kolmen aikaan sitä tuli jo niin reilusti, että sai pelätä kastuvan kameran puolesta. Onneksi oli mukavia ihmisiä, jotka tarjosivat telttojaan ja antoivat pitää sadetta telttojensa alla :) Isot kehät käynnistyivät iltapäivästä ja sade antoi sen verran periksi, että saatiin juoksennella loppukilpailut pilvisessä säässä, mutta ilman sadetta. 


BIS1 Benton Jamaican Me Crazy ja BIS2 Glamorly Golden Standard

Kannoin sitten Iitun kanssa (kiitos avusta Iitu!) kaksitoista säkkiä koiranruokaa autoon, hyvä, kun mahduttiin Iitun kanssa autoon kaikkien niiden säkkien kanssa! Ihana oli saada auton lämmittimet täysille ja varpaat suliksi. Käytiin myös läheisellä huoltoasemalla ostamassa ruokaa ja lähdettiin siten kohti kotia, jotta pääsisin muokkaamaan miljoonaa kuvaani lehteä varten.

Kommentit