Näyttelymatka ja Rocbee pennut

Aamulla sain isältäni kyydin Annelle, klo. 6.34 lähdimme ja olimme Annella yllättäen ajoissa muutamaa vaille tasan ;) Anne pakkasi mukaan Wandan, minä taas lähdin matkaan jälleen ilman koiraakaan. Sanna ja Wade tulivat ihan hieman myöhemmin Annelle ja vaihdoimme kaikki Annen autoon. Lähdimme hakemaan Sumoa, Miniä, Herttaa ja Jonnaa siinä sivussa, Rajamäeltä. Sieltä sitten matka virallisesti alkoi. Kuvassa: vas. Mini (Luckystone's Design Of Beauty) ja oik. Wade (Rocbee Elton John) nauttivat tauosta koirapuistossa.

Sieltä matka jatkui kohti Rovaniemeä, ABC:llä syödyn aterian, poliisiongelmien (rikesakko a 115€, kuudenkympin alueella kahdeksaakymppiä ;), ei meillä ollut mihinkään kiire, ei), tuulilasinesteongelmien sekä koirapuiston lomassa. Siinä kahden aikoihin, ajoimme kuusi kilometriä Kajaanissa, hidastaen jok'ikisen bussipysäkin kohdalla, koska se oli maamerkkimme Sarille (Kennel Rocbee). Kolmelta olimme sitten perillä. Kuvassa: P-pentueen edustaja Rocbee kennelistä ja Bertta (Rocbertta), joka ihmettelee pentua kovasti :)

Kaikki koirat olivat sisällä, vaikka pakkasta ei ollut paljon. Menimme sisälle, kolme walesia oli sillä hetkellä talossa. Nikita, Maire-mummo ja Bertta. Katsastimme neljän viikon ikäiset pikkupennut pentuhuoneesta, olivat tosi söpöjä :)) Bertan (Rocbertta) me sitten otimme mukaan Sarilta.

Olisin halunnut nähdä vähän enemmän koiria ja eritoten kuvata niitä, mutta emme sitten ehtineet..., Wandan isääkään en kerennyt nähdä, koska Sari ei halunnut, että Willestä otetaan kuva, koska se oli trimmaamaton. Lähdimme taas matkaan puoli viiden maissa. Loppu päiväkin kului sitten ajellessa kohti Rovaniemeä. Kuvassa: vas. Sumo ja Nikita vieressä. Sievä päinen Nikita oli ajeltu juuri kaljuksi.

Hotellille pääsimme JO ;) kymmenen maissa. Jakauduimme kahteen huoneeseen niin, että Wade, Sanna ja minä menimme toiseen ja loput matkaseurueestamme toiseen huoneeseen. Tosi, tosi tasainen jako :D

Kommentit