Matka Alankomaihin

Päätin jo tammikuussa, että haluan lähteä Alankomaihin, kun katselin Euroopan karttaa ja mietin missä en ole vielä käynyt. Välilaskuja olen lentäessä tehnyt Amsterdamissa, mutta ei sitä oikein lasketa. Mietin sitten, että kenen kanssa sitä lähtisi ja minkälaisen agendan matkalle ottaisi.

Aika ennalta-arvattavasti (onhan teksti kirjoitettuna täällä koirablogissa - after all), päätin vinkua mukaan paria walesipiireistä jo ennalta hyväksi todettuja matkakumppaneita! Maalailin vähän suunnitelmiani ja ajankohtaa pohdittiin puolin ja toisin ja sekä Iitu että Mari näyttivät reissulle vihreää valoa! Jei! Itselläni alkoi vielä sopivasti kesäloma tuossa perjantaina, joten täydellisempää kesäloman aloitusta saa hetken hakea :)

Hotellit, lennot ja matkat saatiin kaikki varatuksi, eikä edes kovin kalliiksi tullut. Saatiin myös sovittua jopa kaksi kennel vierailua käynnin ajalle! Aika hyvin, kun pe mennään ja su lähdetään :D Agenda oli siis nähdä Amsterdamia, Rotterdamia sekä Des Vauriennes kennelin kasvattaja ja koirat ja Iitun kaveerauksen tuloksena myös Kind of Magic kennelin tuotoksia :) Aina hyvä vähän avartaa horisonttia, jos, vaikka sieltä suunnasta seuraavaksi hakisi koiraa ;)

Kommentit