Crufts 3/3

Aamu alkoi hyvin, kun myöhästyttiin junastamme, kun katsoin aikatauluja typerästi. Junalippuihin meni siis aika paljon rahaa koko matkan aikana. Huone pakattiin kasaan ja tuli vaan sitten otettua tällainen vertailukuva meidän tavaroista! Ylemmässä kuvassa näette meidän huoneen, jonne lyhyenkin oleskelun aikana oltiin kotiuduttu aika hyvin, näköjään..., Alemmassa kuvassa näette, mikä kaikki huoneen tavaroista kuului minulle! Todella huvittavaa! Olenkin aina ollut vaatimaton matkatavaroiden suhteen ja pärjään tuollaiset parinpäivän reissut tosi hyvin vain pikkulaukulla. Muutenkin laukkujen jättäminen ja odottaminen on tosi rasittavaa, niin siltä aina sitten välttyy.
 
 
 
Meillä oli varattuna pari menoa tälle viimeiselle päivälle. Yksi niistä oli Madame Toussards - vahanukkemuseo. Vau. Tosiaankin. Vau. Suurin osa julkkiksista oli lyhyempiä kuin olin ajatellut :D Niin kuin kaikissa elokuvissa ja sarjoissa sanotaan: I thought that you would be taller ;)
 
Lento lähti illalla ja oltiin Suomessa aikataulun mukaan. Sain mukavasti isäni tuomaan koirat mukanaan hoidosta, kun tuli hakemaan minua kentältä, niin ei tarvinnut niitä lähteä sitten hakemaan erikseen, kiitos isä :) Heitettiin vielä Iitu toiseen terminaaliin, ennen kotimatkaa. Koirat oli tosi mielissään, kun palasinkin yllättäen takaisin kotiin, ne oli ihan varmoja, että olin hylännyt ne (toisaalta niin ne ovat varmoja joka kerta)! Nyt sitten kuvienkäsittelyyn ja odottamaan uutta reissua koirien merkeissä ulkomaille! Vähän on juttuja jo suunniteltuna, niistä lisää myöhemmin..., Alla olevassa kuvassa Iitu ja muut kuninkaalliset.

Kommentit