Champion of Champions ja Veteran of Veterans - gaala

Tänä vuonna otin osaa tapahtumaan, jota en kyllä ole omaan koiratulevaisuudessani osannut edes haaveilla. Kyseessähän oli (kuten otsikossa sanotaan) Suomessa parhaiten vuonna 2014 pärjänneiden koirien esiintyminen, josta sitten yksi nousisi ylitse muiden eli vuoden näyttelykoira - kisan voitto ei välttämättä kaikille riitä vielä mennään CoC ja VoV - gaalaan katsomaan kuinka käy. Sain illalliskortin Pirreltä ja Artsilta kiitokseksi vuoden kuvaamisesta ja kiitollisin mielin otin seuran ja illan vastaan, kiitos! :) Piti käydä ihan iltapukukaupoilla, kun ei sopivaa leninkiä kaapissa ollut! Iitun luo menin hiusten laittoon ja sieltä mentiin sitten Jurvasille ja sitten kohti Fur Centeriä.
 
 
Tilaisuus toimi niin, että ensin kilpailivat vetskut ja sitten loput. Ruffe ei valitettavasti sijoittunut, mutta osallistuminenkin on tällaisessa tilaisuudessa jo voitto :) Valot ja kuvausmahdollisuudet olivat kyllä huonot. Olin todella pettynyt, luulisi, että tuollaiseen voisi vähän panostaa, mutta tyypit olivat laittaneet spottivaloja ja järkyttävän valkoisen ja kirkkaan taustan ja mustan alaosan lavaan..., yritä siinä sitten ottaa värimaisemaan!! 



 
Oman vuoron odottelun välissä käytiin ottamassa taas vähän kuvia ja nyt niistä jopa näki, että mitä siinä kuvassa oli, kun valotkin oli vähän enemmän kohdillaan!
 
 
Ruokaa oli kolme eri kattausta, alku-, pää- ja jälkiruoka. Ruoka ei kyllä ollut niin hyvää kuin mitä aika korkea hinta lupaili tai no ainakin antoi odottaa. Syötävää kuitenkin ja osittain jopa todella syötävää :) Totesin siinä pöydässä, kun kaikki ympärillä olijat ottivat kuvia annoksistaan milloin mistäkin kulmasta, että mitä mahdettiin tehdä silloin, kun ei ollut kännyköitä, rupesivatko ihmiset vain heti syömään? ;)
 
VoV voittajaksi suoriutui kaunis sileäkarvainen noutaja (Flat Power Criminal Intent), jonka omistaa Marianne, jolla on myös walesinspringerspanieleita :) Illan jälkeen lähdettiin Iitun kanssa Tikkurilan yöhön karaokebaariin gaalavarustuksessamme :D Saatiin hieman pitkiä katseita ylipukeutumisemme vuoksi, mutta kivaa oli ja kiitos seurasta! :)

Kommentit