Koiran kanssa Kajaanissa Hotellissa

Lähdettiin tänään Jasnan kanssa Kajaania kohti, jonne Jasna oli ilmoitettu vuoden ensimmäiseen koiranäyttelyyn. Kyytinä toimivat Artsi ja Pirre sekä tietysti pojat. Jasna sai matkustaa minun kanssani takapenkillä koko matkan ja missä voisi pikku eläin olla onnellisempi.

Oltiin melko myöhään Kajaanissa perillä ja tavattiin Irma (kennel Finnhill) ja walesi tytöt näyttelypaikan lähellä. Koirat pääsivät leikkimään lumeen ja Nasu oli super mielissään lumesta ja aloitti omat pikku leikkinsä siinä :D Unna olisi halunnut osallistua, mutta Jasnaa vähän jännitti, niin ei leikeistä tullut oikein mitään. Kamat käytiin viemässä hotellille ja ihan kiva huone meille oli varattu. Jasna asettui heti taloksi! Käytiin Jasnan kanssa lenkillä ja sitten lähdettiin kohti Irman kotia kyläilemään Jansnan kanssa. Jasnaa ei voi jättää ypöyksin vieraaseen hotellihuoneeseen määrittelemättömäksi ajaksi, joten se pääsi mukaan. Ilta oli koirapuheiden täyttämä ja oli tosi mukavaa! Kiva, kun saa nauraa saman henkisten ihmisten kanssa, Jasnakin lämpeni Unnan leikkikutsuille ja pikkutytöilläkin oli mukava ilta :)

Illan päätteeksi saatiin kyyti hotellille, meillä oli Pirren ja Artsin kanssa eri hotelli vähän syrjemmässä, joten saatiin siihen pihaan sitten kyyti. Laitoin vähän Jasnan turkkia luettiin vähän Satavuotias karkasi ikkunasta ja katosi - Nasun kanssa, sitten käytiin nukkumaan.

Kommentit