Kajaani

Aamulla kävin koiran kanssa lenkillä ja sitten vein Jasnan ulkovaatteissa huoneeseen ja kävin aamiaisella. Sen jälkeen tarkastin vielä huoneen ja otin eläimeni ja mentiin pihalle leikkimään lumessa, kun odoteltiin Irmaa ottamaan meidät kyytiin. Näyttelypaikka oli tosi lähellä hotellia ja häkit oli jätetty sinne jo edellisenä iltana niin ei tarvinnut niitäkään raahata mukana. Tuon pallohallin valo on niin huono ja tulee oudon värisiä kuvia! Parhaani kuitenkin tein...,
Jasna käyttäytyi nätisti ja ei pelottanut mikään ja liikkuikin ihan kivasti :) Harvinaista, että itse esitän koiraani! Kiitos Irmalle kuvasta :) Vähän pitää kiinnittää huomiota tuohon Jasnan olemattomaan etuosaan vapaa seisotuksessa. Kiinni pidettäessä Jasna köyristelee selkäänsä, niin mieluummin pidän sen vapaa seisotuksessa, silti vain EH tuli, mutta ihan oikeita virheitä oli niin ei niin kovasti haittaa. Muutenkin Jasna lähti lähinnä mukaan, koska olisi tullut huono omatunto lähteä noin kauas näyttelyyn ilman koiraa.
 
 
ROP Westaway Right On For Don's ja Tres Allantes Champagne
 
 
Isoa kehää siis jäätiin odottamaan. Hallissa oli kylmä kylmä! Varpaat oli ihan jäässä ja päivä oli pitkä ja vielä ajomatka päälle. Irma asuu onneksi näyttelypaikan lähellä ja lähdettiin Irmalle lämmittelemään Nasun kanssa. Nasu on niin söpö, kun se on trimmissä, että en ymmärrä, miksi en pidä sitä koko ajan lyhyt turkkisena, kattokaa nyt noita korvia!
 
Nasu unohti taas hetkeksi, että mikä paikka tämä on ja ketä noi koirat on! Sitten muistui taas mieleen ja Unnan kanssa muistui sama sävel kuin edellisenä iltana :) Katsottiin Irman kanssa hiihtoa ja syötiin ja sitten palattiin taas takaisin näyttelypaikalle katsomaan isoja kehiä ja jännittämään poikien kohtaloa kehässä :)

Pojat eivät saaneet sen enempää menestystä, mutta tulipahan käytyä kehässä :) Pitkä kotimatka takana ja vielä sitten Nasun kanssa matka Tikkurilasta Espooseen, niin huh, tiesi kyllä käyneensä pitkällä reissulla! Mutta mukavaa oli ja kiva nähdä vähän erikoisempiakin waleseja kuin mitä täällä etelässä aina näkyy.

Kommentit