Messukeskus koiranäyttely vol 2

Saavuttiin paikalla suunnilleen samoihin aikoihin kuin eilen, auto saatiin samaan kerrokseen ja walesikehä oli samalla paikalla. Kehä meni joutuisammin ja tällä kertaa Ruffe sai urosten veteraanitittelin, onnea Pirre ja Artsi! :) Kuvia tuli taas paljon ja messarissa on niin kiva alusta ja valo, että on oikein ilo kuvata siellä :) Kaverini Viivi ja poikaystävänsä kävivät moikkaamassa (Jasnaa -.-) ja bongailivat uutta perheenjäsentä (ei kuulemma walesia! ;)) Jasna pääsi ulkoilemaan Viivin kanssa ulkoilualueelle, ennen iltapäivän työvuoroaan ständillä
 
 
Benton Dot Dot Dash ja Trystyn Gives Benton Goose Bumps
 
Kehän jälkeen otettiin Jansnan kanssa kamat ja siirryttiin tekemään töitä. Jasna oli niiiin söpö, kun se hengaili retkituolissaan! Aika monta hymyä sai aikaan ja päätyi monen linssin kohteeksi :) Monet kävivät kysymässä mielipidettä rodusta ja huomasin olevani aika kriittinen. Enkuista oli vähän hankalampi olla intohimoinen luennoitsija, mutta parhaani yritin! Jasna jaksoi hienosti pitkälle iltapäivään, ständillä sai rapsutusta, nameja, oli englantilaisserkkuja ja pari walesiakin seurana (ja Jasnan kuitenkin se pääjuttu, sai olla minun kanssa ja osallistua).
 
 
 
Iitu oli avustamassa enkkukehällä, joten taaskin lähtö venyi sinne puoli viiden tienoille. Päivän päätteeksi heitettiin Iitu ja koirat kotiin. Kiitos hienosta näyttelyvuodesta kaikille, joiden kanssa siitä olen päässyt nauttimaan ja jatketaan ensi vuonna! Kuvia yritän toimittaa mahdollisimman äkkiä, ottajia on kuitenkin paljon, joten hetki menee! onnea kaikille tuloksiinsa tyytyväisille! 

Kommentit