Messukeskus koiranäyttely vol 1

Lähdettiin tänään aamulla liikkeelle Iitun, Toivon, Jäbän ja Jasnan kanssa meiltä kohti vuoden viimeistä (Suomessa pidettävää) näyttelyä eli messaria! Messari on aina vähän spesiaali näyttely ja tämän oli itselleni oikein juhlavuosi, koska ensimmäisen kerran olin kuvaamassa walesinspringerspanieli kehällä kymmenen vuotta sitten! (Älkää menkö galleriaan katsomaan niitä kuvia! :P). Matkaa Pasilaan ei paljon Leppävaarasta ole ja auto saatiin parkkihallissa neljänteen kerrokseen. Kamat kantoon ja kohti hallia! Koirat jäivät odottamaan autoon, että saatiin paperiasiat ja häkit kuntoon, ennen kuin ne tulevat tohottamaan mukaan. Sain haettua Jasnalle sen "työkoira" - luvat ;) ja saatiin kaikki tavarat hyvälle paikalle kehän laidalle, kun kello oli vasta hieman yli kahdeksan.
 
 
Iitu ja Jasna ständillä.
 
Olin tänä vuonna lupautunut sprinkkujen ständille edustamaan Jasnan kanssa. Alun perin piti saada jonkinlaiset vuorot ja ajat, milloin siellä piti olla, mutta me ei ainakaan saatu mtn, joten mentiin vaan sitten sinne omin lupinemme. Hyvä niin, koska siellä ei ollut ketään..., Otetiin sitten Jasnan kanssa pieni työvuoro siinä ennen yhdeltätoista alkanutta walesikehää. Ständi oli hieman valju ja pelkistetty ja ohjeistuksen puute hankaloitti hieman ainakin sitä alun toimimista, mutta kyllä se viikonlopun aikana sitten lähti paremmin toimimaan. Jasna käyttäytyi oikein mallikelpoisesti ja hyvin. Kiva myös, ettei tarvinnut jättää sitä kotiin, niin kuin yleensä teen, kun lähden koiranäyttelyihin. Bianca jäi varmasti mielellään vähän rauhoittumaan, kun nuoriso ja Jäbä lähtivät sen kodista näytelmin :)
 
Walesikehä kesti kaaaauan. Tuomari oli jotenkin super hitaalla, mutta ainakin oli aikaa yrittää ottaa kuvia. Tuloksiakin tuli "meidän tiimille ;)", kun Iitun Jäbä sai Helsingin veteraanivoittaja 2014 - tittelin, onnea Iitu! Kehän viimein loputtua tehtiin sitten melko nopea poistuminen ja ehdittiin katsomaan Leppävaaraan kanasalaatin ääreen isoja kehiä ja cockerspanielin upeaa BIS-voittoa! Onnea Anett ja Mariann! :) Iitu kiljui sen verran kovaa, että alakerran naapuritkin kuuli, että Alan voitti ;)
 
 
 
Benchmark Ever Ending Story ja Trystyn Gives Benton Goose Bumps
 
 
Hauska kuva, kun ulkomaalainen tuomari innostui selittämään/ripittämään? kasvattajaluokan esittäjiä. Kaikilla oli sen verran vakavat ilmeet, että vakavaa oli asia tai sitten ei oikein mennyt kielimuurin yli? :D

Kommentit