Kaksi kansalaista otti ja lähti

Nimittäin talvilomalle Polvijärvelle kaverini ja tämän poikaystävän kanssa. Outoa olla kotona, kun ei ole mitään varsinaista syytä, että miksi ei ole koiria kotona. Ehkä osittain uusi vuosi - evakko on kyseessä, mutta kyllä se koirille on vaan iki-ihana loma lumessa ja vapaudessa :) Suurenmoista, kun on noin hyviä ystäviä!
 
Elävöitetään tätä tekstiä vähän koirien lumiseikkailulla Tapaninpäivänä. Koirilla oli niin kivaa! Jasna halusi ottaa muodin mukaisesti selfieitä! Ja Biancaa hävetti Jasnan puolesta.
 
Kuulumisiakin on kantautunut. Tänään jo tiedustelin, että monelta on koirien juna saapumassa Joensuusta Pk-seudulle, mutta onneksi vastauksena oli vain naurua. Jasna oli järjestänyt luvattoman mielenosoituksen heti ensimmäisenä yönä, kun ei päässyt hoitotätinsä viereen. On se niin väärin, että pieni eläin eristettiin olohuoneeseen neljän muun koiran kanssa. Vähintäänkin heitteillejättö. Ihan yksin. Vieraassa paikassa ja tilanne oli niin turvaton! Senpä takia tilanne oli korjattu heti seuraavaksi yöksi ja spanielineidit olivat päässeet makuuhuoneeseen, kun kolme muuta koiraa sai nukkua oven toisella puolen. Hemmoteltuja? Ei toki. Biancalle (Jasnallepa) oli järjestetty oma tuoli hoitotädin pään kohdalle, että etäisyys ei olisi liian pitkä. Bianca tosiaan katsoi vanhemman eläimen oikeudella tuolin kuuluvaksi itselleen ja Jasna joutui tyytymään lattiaan. Tosin oli kuulemma yrittänyt ujuttautua sänkyyn, mutta tiukka mulkaisu sai sen kuulemma suorittamaan pikaisia väistöliikkeitä sängyn alle.
 
Tänään on ulkoiltu ja retuutettu Binkun takin kaulusta niskasta oikein olan takaa (no pun intended). Syömäänkin on Jasna kuulemma ehtinyt ja voipi olla, että tämä 2014 on se onnen vuosi, kun on (yhdeksän merkin kokeilun jälkeen!!) löytynyt se Jasnan ruoka. Sitä nautitaan se paljaaltaan, että koiranmakkaran kanssa hyvin mielellään.
 
Hyvää uutta vuotta koirien puolesta, vaikka ei päähenkilöillä ollutkaan aikaa tällä kertaa sitä täällä juhlistaa. Ja tulkoon uudesta vuodesta mahdollisimman paukuton! 
 
 
 

Kommentit