Joulu

 
Biancan mielestä oli vallan mielenkiintoista, että Maija laittoi puuhun palloja ja sitten vielä pehmeää nauhaa! Toinen oli ihan pentuna avustamassa Maijaa kuusenkoristelussa!
 
 
Lavastettu tilanne, jossa Jasna tuijotti pihalle ja Maija kutsui sitä, niin saatiin Jasnastakin "kuusenkoristelu kuva". Jasna ei tajuu.
 
 
Bianca on niin joulueläin! Se oli aivan kartalla siitä, että kuusen juurella oleva kassi on joulupukilta hänelle. Jasna ei saanut mennä lähelle hänen kassiaan! Se seisoi tai istui kassin kanssa kuusen juuressa, niin kauan, että tajuttiin tulla antamaan hänen joululahjansa sieltä. Se oli hauska, kun tietää, että meillä ei saa vahdata asioita, mutta kun! Se sulki silmät ja katsoi kattoon ja ihan hiljaa murisi Jasnalle..., että nyt painut..., Huvittava :D
 
 
Jasna koki parhaimmaksi evakuoitua Maijan syliin nojatuoliin, kun B käyttäytyi taas niin erikoisesti. Jasnalla on niiiiin rankka elämä.
 
 
 
Ihan selvä: Missä on Biancan joululahja? Sanokaa nyt Biancan nimi :) Toinen on niin söpö!
Jasnakin pääsi hetkeksi kartalle, kun tajusi, että hetkinen jotain on meneillään tämän kassin kanssa.
 
 
Kyllä oli taas odotuksen arvoista! Bianca oli niin onnellinen, kun sai kolme ihan omaa revittävää pakettia jossa oli jättimäiset kiemuraluut! Jasnakin oli vakuuttunut siitä, että tää laukku kuusen juurella on jees. Se vaan oli sitä mieltä, että ei pieni määrä lahjapaperia haittaa luun syömistä. Äiti auttoi sitten eläintä hieman.

Kommentit