Minkä rotuinen?

Jasna on nyt liikkunut kanssani kaupungilla tavallista enemmän ja sellaisina aikoina/paikoissa, joissa on paljon ihmisiä. Ajattelin, että sille tekisi hyvää olla vähän erossa Biancasta ja totutella muutenkin liikkumaan yksin ja niissä merkeissä on harjoiteltu ja harjoittelu on tuottanut tulosta, enää ei niin eläintä jännitä :)

Muutama huomio. Ensinnäkin kummallista miten ihmiset kokevat oikeudekseen tulla käpälöimään koiraa ihan mitään kysymättä tai ottamatta huomioon, että se voi pelätä tai olla vihainen tai en tiedä, ihan mitä vain! Itselleni ei tulisi mieleenkään mennä koskemaan vieraaseen koiraan lupaa kysymättä! No onneksi Jasna on ottanut nämä tilanteet tosi hyvin ja ongelmitta vastaan, pisteet Nasulle :)

Toinen juttu. Jasnan rotu. HUOH! 1/10:stä kysyjästä tietää rodun nimeltään walesinspringerspanieli, mutta yleensä sitä ei arvata. Ei siinä nyt sinänsä mitään pahaa ole, että Jasnaa luullaan, vaikka cavalieriksi, mutta..., kun se ei näytä yhtään cavalierilta, niin miten sitä voi luulla cavalieriksi! Laitan tähän nyt pari kuvaa ja vertailukohtaa, koska omaan silmään (ehkä väriä lukuun ottamatta) niissä ei ole kyllä mitään samaa! Toivottavasti olette samaa mieltä ;)


Walesinspringerspanieli.

 
Voi! Onks se amerikancockerspanieli?

 
Voi miten söpö! Minkä ikäinen cockerspanieli se on?
 
 
Tää on varmaan kooikerhondje?
 
 
Onks tää bretoni?
 
 
Onpa suloinen cavalieri!
 
 
Onpa kaunis! Onks se punavalkoinen irlanninsetteri?
 
 
Oi! Onks tää niitä clumberinspanieleita?
 
 
Tää on varmaan englanninspringeri?
 
 
 
Ja bonus...,
 
Tosi kauniin näköinen, onks se sekarotuinen?
 
 
Ei.
 
Walesinspringerspanieli.
 
Ai.
 
 
 
(PS. Kaikissa kuvissa ei ole © merkintöjä, mutta ne ovat kaikki minun ottamiani. Ja ihan vaan by the way..., lisää muun rotuisten kuvia näyttelyistä (ei siis waleseja) KATSO KUVIA.)

Kommentit