Karkku

Tänään oli perinteinen Karkun näyttely Sastamalassa. Lähdettiin aamusta ajamaan Iitun kanssa Tampereelle, neljä walesia kyydissä. Yllättävän hyvin autooni mahtuu koiria ja ihmisiä niin pieneksi autoksi :) Jasna ja Bianca matkustivat yhdessä metalliboksissaan takakontissa, Toivo takapenkillä ja Julia pienessä kevarissa takapihalla myös. Julia me vietiin vain kyydissä, kun Julian emäntä ei pystynyt viemään Juliaa itse Karkkuun, joten Julia kyydittiin Lepuskiin ja sieltä sitten Karkkuun.
 
Matka sujui mukavasti, seurahan oli mitä viihdyttävintä! Paikalla oltiin hyvään aikaan ja me saatiin koirien kanssa majoittua Mirkan (kennel Doniol) telttaan, kiitokset siitä! Olin myös luvannut, heikkona hetkenä kuvata kaikki walesien luokkavoittajat ja sitten myös jotenkin enkut yhdistyivät tähän lupaukseen ja päivästä tuli tosi sekava ja kiireinen. Enkkujen omistajat eivät pitäneet oikein huolta kuvaamisistaan ja en niitä ehtinyt niin seurata, kun halusin kuitenkin katsoa walesit, niin tilanne oli tarpeettoman hankala. Joka välissä yritin kuvata muutaman koiran ja lopulta sainkin sitten kuvattua kaikki wss luokkavoittajat! Enkuista kuvasin muutaman ja toinen kuvaaja yritti sitten ottaa kuvat lopuista luokkasijoittujista. Kuvista tuli kyllä kauniita ja tausta oli hieno, kun sain itse valita missä ne otetaan ja mitkä lähetän lehteen ;)   
 
 
ROP Benton Duck Duck Goose ja Eastfarm's Rhapsody In Red
 
Isojen kehien jälkeen, kun ne vihdoin ja viimein saatiin päätökseen!! Kävin syömässä, uitin reippaasti koko päivän boksissa olleet walesini ja ajoin sitten sedälleni yöksi koirien kanssa. Kuvien julkaisu viivästyi, kun sain kammottavan kesäflunssan, kuvia oli niin paljon, priorisoin lehteen ja wss sukutaulukirjaan menevät kuvat ja lähettelin niitä pohjoisesta mummolan muinaisella (hitaalla!!) nettiyhteydellä, mutta kyllä ne loppujen lopuksi pääsivät kaikki näytille asti :)

Kommentit