Tampere ja Doniol pennut

Jasna ja pikkusiskoni saivat minulta kyydin sukulaisillemme Nokialle, jonne Jasna jää viikoksi Maijan kanssa. Aamulla lähdin ajamaan kohti Tampereen messuhallia ja sain taas parkkeerata autoni melkein kilometrin etäisyydelle ovesta. Uusi E-halli ei myöskään meinannut löytyä heti, joten pentukoira jäi näkemättä, muut kerkesin kuvaamaan ja pennunkin kuvasin sitten jälkeenpäin :) Hallissa oli hyvä valo ja olen oppinut käyttämään kameraani paremmin, joten kuvatkin olivat hienoja!
 
 
ROP Benton Delaware Winter ja Benton Dot Dot Dash
 
Kehän jälkeen odottelin hetken ennen kuin pääsimme lähtemään, en nimittäin suunnannut heti kohti kotia. Olin sopinut Mirkan (kennel Doniol) kanssa, että menen heille kuvaamaan pentuja Läyliäisiin. Käytiin syömässä Hesburgerissa Toijalassa ja sen jälkeen tiputettiin kaksi ihmistä Hämeenlinnaan ja sitten suunnattiin Mirkalle.
 
 
 
 
Ensin kuvattiin huomenna luovutusiässä olevat pennut ja sitten juuri tänään viisiviikkoa täyttävät. Aika hyvä ajoitus :) Tuo ylläoleva urospennun naamakuva on yksi parhaimmista ja omaan silmään parhaista pentukuvista, jonka olen ikinä ottanut! Se on niin söpö ja tarkennuspiste osui täsmälleen sen nenänpäähän ja tausta on hyvä ja, ja, ja..., perfection!
 
 
 
Paikalla oli myös muita Doniol koiraihmisiä, pentujen siruttaja, isä koiran omistajat ja tietysti Mirkan perhe, tunnelma oli siis melko hektinen :D Alla oleva kuva on nuoremmasta pentueesta oleva uros, kyseinen kuva oli lempparini niistä otetuista kuvista. Pieni koira yritti päästä portaalle ja useamman kerran muksahti siitä alas ja yritti heti kohta uudelleen! Niin sitkeä :) Kahvi + pulla tarjoilun jälkeen kuvasin myös perheen kaksi sileäkarvaista poikaa, Sälli (nuorempi sileä) oli ihan kuin Jasna! Super poukkoileva ja hölmö hulmuaja! Niin lutu :) Sen jälkeen suuntasin hakemaan Biancaa vanhemmiltani. Bianca oli saanut viettää päivänsä mökillämme Lahdessa vanhempieni kanssa ja talviturkki oli kasteltu, mutta ei heitetty! Binkku oli ja on hieman maassa, kun Jasna ei ole kotona, mutta toisaalta ero voi tehdä niille välillä ihan hyvää. Sovittiin esimerkiksi tapaaminen Biancan siskon Ronjan kanssa Rajasaareeen. Jasna ei tykkää olla Rajasaaressa ja se aina vaikeuttaa asioita, nyt ongelma on Nokialla ja tapaamme pitkästä aikaa :) Kameran purkamisessa ja kuvien muokkauksessa menikin sitten kivasti loppuilta :P

 

Kommentit