Moletai 3/3

Aamulla lähdettiin kokeneina kohti näyttelypaikkaa. Kehä alkoi aika saman tien siitä, kun saavuttiin ja tuli taas hetkisiä hetkiä. Onneksi oli avuliaita suomalaisia taas lähellä auttamassa.
 
 
ROP Standard-Bearer Captain Jack Pirate, VSP Standard-Bearer Courtesan Of Venice ja ROP-junnu Benchmark Here I Am
 
 
Jasna esiintyi tänään ER:n arvoisesti, mutta ei sen enempää saanutkaan, ehkä ensi vuonna? :) Kiitos Annikalle Jasnan kuvasta :)
 
 
Kuvankaunis Sara! Ja niin suloinen! Sillä on todella suuri halu miellyttää ja olla lähellä :) Jasna olisi halunnut kovasti leikkiä Jasnan kanssa iltaisin hotellilla, mutta Sara ei suuremmin ajatukselle lämmennyt.
 
 
 
Matkalla teiden varsilla ja taivaalla näkyi haikaroita ja aina välillä hazardisti pysähdyttiin niitä kuvailemaan.
 
 
Matkalla Moletaista Tallinnaan satoi hulluna vettä ja salamoi ja taivas esitteli valoilmiöitä, joista olisi voinut ajatella, että alien laskeutuu sieltä niskaan!
 
 
Koirat söpöili taas takana ja järjesti itsestään punavalkoisen läjän :)
 
 
Viron hostelliin saavuttiin yhden jälkeen. Huone oli kostea ja pieni, mutta kyllähän siellä nyt mieluummin vietti yönsä kuin satamassa istuen. Nukuin niin monen koiran kanssa, että ei tullut viileä, vaikka ikkunat olivat selkoselällään koko yön. Aamulla eksyttiin pariin kertaa, mutta päädyttiin satamaan. Laivamatkan jälkeen mentiin Nasun kanssa hakemaan porukoilta Binkku ja pyöräiltiin koirien ja tavaroiden kanssa kotiin :)

Kommentit