Moletai 1/3

Aamulla lähdettiin etsimään Moletain lentokenttää ja meinattiin menettää uskomme pariin kertaan, mutta selvittiin paikalle ajoissa ja ehjin nahoin! Teltta pystyy, boksit auki ja koirat niihin ja numerolappujen hakuun. Kehä oli kiva nurmikkopohjainen, varjoa ei ollut nimeksikään ja lämpötila pyöri 30-40 asteen tienoilla, joten ihan hyvin tarkeni!
 
 
ROP Standard-Bearer Legend, VSP Standard-Bearer Caesar ja ROP-junnu Didilcom's Hen An Aisling Gheal
 
Jouduin olemaan rohkea ja menemään kehään Jasnan kanssa ja sehän onnistui paremmin kuin hyvin :) Jasna päätyi nimittäin olemaan PN2 ja sai VCacibin, joka ei valitettavasti nouse cacibiksi, mutta olin joka tapauksessa enemmän kuin tyytyväinen pieneen eläimeeni! Koska olin itse kehässä eläimen kanssa en saanut seisomakuvia kehästä. Ystävällisesti Riikka (Kennel Metsämarjan) seisotti/juoksutti minulle Jasnan kehän jälkeen ja Riikanhan sinne kehään olisi pitänyt mennä Jasnan kanssa! Upeasti se meni! Eläimellä oli yllättäen hieno selkälinja ja kulmauksiakin! Tuomarina toimi Saija Juutilainen, Suomesta. Alun perin tuomarin piti olla jokin itämaanihme, mutta sairastumistapauksen vuokasi oli tuomari vaihtunut. Muiden autossa olleiden koirien päivä meni myös loistavasti, ja näyttäisi siltä, että uusia valioita riittää tämän reissun jälkeen :)
 
 
 
Isojen kehien jälkeen päästiin lähtemään takaisin hotellille ja kello oli jo puoli seitsemän.
 
 
 
Matkustaja eläimet odottelivat hetken autossa, kun kasattiin siihen tavaraa ja olivatpa miellyttävän näköisiä! :) ja kaikki tulivat niin hyvin toimeen keskenään, että saattoi pitää niitä ihan vaan vapaana kaikkia autossa. Ilmastoimaton automme pääsi huoltoon ja korjaajat totesivat, että "too many dogs" eli ilmeisesti oli putket tukkiutuneet koirankarvasta, ylläri :D Hotellilla vilvoiteltiin suihkussa ja suunnattiin sitten ruokailemaan hotellin alakertaan. Ruoanhinta on niin paljon alhaisempi! Se on ihan naurettavaa! Pihviateria, jälkiruoka ja juomat maksoivat 20€! Nukkumaan päästiin vasta yhdentoista aikaan ja ei tarvinnut tosiaankaan odotella unta!
 

Kommentit