Canon EOS 5D mark iii

Voitte valmistautua nyt henkisesti postaukseen, jossa ei mainita koiria kertaakaan, blogini ensimmäiseen sellaiseen. Postaus kuitekin liittyy kiinteästi blogiini ja kuvausharrastukseeni, joten here goes! Olen  nyt vihdoin investoinut itselleni kunnon kameran, jota toivon mukaan ei tarvitse uusia moneen, moneen, moneen vuoteen.


Alun perin tarkoitukseni oli ostaa Canon EOS 5D mark ii - kamera, mutta sitten luin, että suunnitteilla on kameran parannus julkaistavaksi alkuvuodesta 2014. Päätin odottaa ja verrata näitä kameroita keskenään. Parannukset uuteen versioon olivat merkittäviä, joten päädyin ostamaan Canon EOS 5D mark iii:n. Oli jo aikakin, että pääsin tähän kunnon runkoon, kun olen kuitenkin monta vuotta jo kuvannut - ei niin hyvillä kameroilla. Alla on lista edellisistä kameroista ja nyt tästä tuoreimmasta :)

(Vanhempieni joskus hankkima) Canon A-1 filmirullakamera 
2004 Fujifilm FinePix 2400 Zoom
2005 Olympus Mju Mini Digital
2007 Canon Powershot S5 IS
2009 Canon Eos 50d
2014 Canon Eos 5d mark iii


Olin säästänyt jo niin kauan ja niin paljon Canon EOS 5D mark ii - versiota varten, että muutaman sadan euron ero hinnassa ei tosiaan tuntunut enää missään. Vihdoinkin L-putkeni pääsevät oikeuksiinsa, kunnon rungon kanssa! Runkoni vaati myös uuden akun, joten investoin toisen akun ja seuraavaksi (viimeiseksi) täytyy ostaa nopeampi muistikortti. Tämän viimeisen investoinnin jälkeen kamerapakettini alkaa toistaiseksi olla täydellinen ja voin alkaa himoita jotain uutta linssiä..., en koskaan tunnu olevan tyytyväinen. Olen myös harkinnut kaukolaukaisinta, se voisi olla tosi kätevä! Sen lisäksi olen pitkään kuolannut langatonta kuvien siirtäjää ja ja ja..., Uskoakseni pointtini kävi selväksi.

Kommentit