Genoscoper käynti ja MyDogDna - passi

Käyntiin tänään walesien kanssa kantamassa kortemme kekoon tulevaisuuden terveemmän ja paremman walesin puolesta! Lievää liioittelua ehkä ilmassa..., Oma uteliaisuuteni ja tietysti haluni panostaa walesien jalostukseen (vaikkei omat koirat pentuja tule koskaan saamaankaan) vaativat koirien testaamiseen viemistä. Ja toisaalta olen niin valmis laittamaan rahaa näyttelyihin ja muuhun koiriin liittyvään, että koin, että sen pitäisi ulottua myös rodun hyvinvointiin. Kaikista koiristani on myös Hannes Lohelle menneet verinäytteet, niin tämä oli vain yksi askel pidemmälle!

Karvaamonkuja 3:ssa Helsingissä on Genoscoper laboratorio, toisella puolella katua, melkein MeVet:ä vastapäätä. Olin tilannut passit Genoscoperin nettisivuilta (passin tilaaminen on sama asia, kuin testikitin tilaaminen) pulitin siitä lystistä 178€, koska käytössä oli tähän tammikuun loppuun asti voimassa oleva kamppanjakoodi, muuten hinta olisi ollut 20€ kalliimpi. Lomakkeeseen ei tarvinnut muuta kuin omat tiedot, testikittien toimitustavan, kappalemäärän sekä tietysti maksamisen. Soitin viime viikolla laboratorioon ja varasin ajan, ettei itse tarvitse lähteä kuljettelemaan ja lähettelemään mitään mihinkään. Pitäjänmäkeen ajaminen Leppävaarasta onnistui jotakuinkin kaikista kivuttomimmin. Koko toimenpiteeseen (auton sain oven eteen parkkiin, labra oli toisessa kerroksessa...) näytteenottoineen ja lomakkeiden täyttämisineen meni 15minuuttia. Ei yhtään paha.

Kumpikin eläin toimi esimerkillisesti ja näytteenottaja huokasikin, että kun kaikki olisikin näin hyvin käsiteltävissä. Pointsit siis trimmipöydällä istumaan tottuneille likoilleni :) Näytteenottaja työnsi tyttöjen suuhun kaiken kaikkiaan neljä harjaa/koira. Kaksi oikealle ja kaksi vasemmalle poskelle. Bianca ei reagoinut yhtään, Jasna ihmetteli aluksi, jutun pointtia, mutta antoi hyvin ottaa näytteet. Tarkastivat myös mikrosirut kummaltakin ja minun piti täyttää koirien ja itseni tiedot vielä koirakohtaisiin lomakkeisiin. Ja se oli siinä! Kuukauden kuluttua voimme kuulemma odottaa tuloksia.

Kommentit