Kangasala ja lintulelu

Tänään ajelin aamulla Vantaalle ja suunnattiin sieltä kohti Kangasalan näyttelyä. Paikkana on perinteisesti ollut jäätävä maneesi, jossa viime vuonnakin varpaat oli ihan tunnottomat ensimmäisen puolen tunnin kuluttua. Tänä vuonna paikka oli eri maneesi ja siellä ei pahemmin tarvinnut palella, tosi kiva :)


ROP Llawen Tuff Enuff ja VSP Trystyn Gives Benton Goose Bumps

Ruffekin piti paikasta ja päätti olla ROP, joten me jäimme sitten koko päiväksi paikalle. Ryhmissä ei sijoitusta tullut, mutta muuten oli mukavaa :) Ostin koirille luita, Jasnalle sen loppumassa olevat shampoot saivat uudet tilalleen ja lisäksi Jasu sai uuden sisällyksettömän lintulelun.

Kotona ojentelin eläimille tuliaiset ja hyvin mielissään Nasu ottikin vastaan omansa. Luukin unohtui, vaikka yleensä neitieläin on hyvin perso herkuille. Tytöille meinasi tulla riitaakin lelusta, kun se kuulostaa aivan oikealta vesilinnulta, eikä vinkulelulta. Jopa Binkku oli haltioissaan siitä. Bianca ei tyypillisesti tykkää kovinkaan paljon leluista. Se saattaa kantaa näytille jotain leluja, mutta ei varsinaisesti niillä ainakaan yksin leiki. Frisbeet tosin on Biancan heikkous, mutta niitäkin se tykkää vaan noutaa ja tuoda taas heitettäväksi. Jasu taas leikkii paljon yksinään ja se ei diskriminoi lelutyypin perusteella. Eniten se viihtyy kuitenkin varmaan sisällyksettömien lelujensa kanssa. Niitä se tykkää ravistella ja heitellä itselleen, mutta tämän lelun kohdalla innostus oli jotain ihan uutta. Se myös kantaa nyt sitä joka paikkaan ja ruokailun aikana uusi-ihana-minun oma lelu odotti kupin vieressä ruokailun päätöstä :)

Kommentit