Laahaa laikuuden takia jäljessä

Nämä blogitekstit on päässeet vähentymään olemattomiin määriin ja tuntuu vähän, ettei ole motivaatiota oikein niitä tänne laittaa, mutta yritän taas (tämän parin tekstikappaleen verran) skarpata!

Koirat ovat lomailleet mökillämme Nastolassa vaihtelevalla ihmisseuralla (äitini/minun/pikkusiskoni/isäni ja erilaisilla kompinaatioilla edellä mainittujen kanssa) jo muutamia viikkoja. Sukulaisia on käynyt kylässä ja koirat ovat uineet joka päivä. Jasnalla oli vieläkin nuorempana, kuin mitä se nyt on, ongelmia lasten kanssa, mutta olen onnistunut saamaan sen tottumaan ja serkkuni lapset ovat olleet suuressa roolissa siinä. Jasnalla ja Minnillä on kaksi vuotta ikäeroa! :)

Bianca kävi tutkimuksissa iho-onglemiensa takia (maksoin tutkimuksista 340€ O.O) ja samalla silti otettiin kilpirauhasarvot (täysin terveet!) ja allergiatestit..., Tulokset tulivat tällä viikolla ja Bianca on mitä todennäköisimmin atopinen. Pitää ruveta nyt selvittelemään sitä. Vien Biancan Taina Lamminmäelle Vesilahdelle tutkimuksiin ja Jasna tulee mukaan, jos sen rauhattomuuteen ja epävarmuuteen löytyisi samalla jotain apuja. Tutkimukset ovat 5.8. joten sen jälkeen niistä lisää.

Toissapäivänä trimmasin molemmat tytöt perusteelliseti ja ne ovat nyt niin sileitä ja söpöjä! Ei pitäisi päästää niitä noin hoitamattoman näköisiksi, kun trimmaus on sitten hirveän työläs operaatio suoritettavaksi. Ylläpito trimmaamisella pääsisi paljon helpommalla.

Jasnan näyttelyt ovat nyt jääneet, ehkä sitten elokuun jälkeen saan aikaiseksi ilmoitettua sen jonnekin. Olisi kiva päästä nyt johonkin, mutta olen ollut viikonloppuja töissä tai en ole jaksanut lähteä ajelemaan kauas koiran kanssa. Ja rahatilanne on ollut vähän huono..., ja Jasna on vieläkin aika kapea, vaikka on se parempaan suuntaan koko ajan menossa ja omaan silmään se on tosi kiva :)

Kommentit