Soon HBD...

Blogi on jotenkin nyt päässyt täysin rappiolle, kuvia tulee tasaiseen tahtiin kansioihin niin waleseista kuin muistakin, mutta tämä kirjoittelu on nyt kyllä jäänyt. Pitää miettiä voisiko blogin jo vähitellen poistaa. Onhan se kuitenkin ollut enemmän ja vähemmän aktiivisesti toiminnassa jo vuodesta 2005. Pitää vielä miettiä..., kuvausta kun en kuitenkaan ehkä pysty (ainakaan tällä hetkellä) lopettamaan ja vähentäminenkin on vähän niin ja näin sujunut ;)

Jasnalla on huomenna kaksivuotispäivä ja emäntä on julmasti laittanut pikku eläimen hoitoon ja lähtee itse kohti Englantia. Lomamatkaan on aina hyvä yhdistää koiranäyttely (voiko ulkomaanmatkoja muuten ajoittaa? :0) ja tähänkin matkaan mahtui mukaan yksi siinä Lontoon lähellä: Windsor! Siellä on vajaa 90 walesia ilmoitettuna ja toivoisin kovasti, että viime vuonna rotunsa voittanut Jasnan isä tulisi paikalle. Pidän peukkuja ja kuvia tulee viimeistään ensi viikon lopussa, kun paluu on maanantaina :)

Bianca hengailee loman viemät viisi päivää vanhemmillani (isäni hoidettavani)! Isäni tuntevat tietävät miten merkittävän erikoista tämä on ja pärjännee hyvin. Loma Jasnan seurasta tekee kaikille elollisille olennoille välillä tosi hyvää ;)

Kommentit