Hausjärvellä

Aamulla lähdettiin Jasun kanssa kaksin näyttelyyn (en edes muista, koska olisi viimeksi tehty niin/onko ikinä!). Oltiin paikalla hyvään aikaa, ei liian myöhään - kuten yleensä, kun lähden yksin matkaan :P Wss kehä oli taas yhdentoista jälkeen, kuten joka kerta tänä vuonna, kun olen ollut näyttelyssä. Näyttelyssä oli sprinkut järjestämässä ja näyttely pyöri hienosti, seuraavalla kerralla pitämään mennä töihin itsekin, tuli oikein huono omatunto, kun en osallistunut talkoisiin. Kiitos kaikille, jotka osallistuivat! :)
 
Autopaikan ohjaaja sanoi, että "hyvään aikaan tulitte, pääsette pihaan" Kiitollisena sitten odotin pääseväni pihaan ja siinä pihassa vilkuilin ympärilleni, että mihin tässä? Satuin silmäkulmasta huomaamaan jonkun viittomassa horisontissa ja siellä se ohjasi autoa pihaan :D Vähän eri käsitykset..., no ei se nyt sitten kovin kauas joutunut, kun tehtiin vaan ajokierros, että päästiin parkkiin, mutta ei se pihaakaan kyllä enää ollut. Parkkirahankin voisin myös ottaa valmiiksi..., kokemattomuuttani en sitä ollut ottanut valmiiksi ;P
 
Jasna esiintyi tänään Iitun handlaamana (Jättimäiset kiitokset upeasta handlauksesta Iitu! :)) ERI2 SA PN3, arvoisesti! Hyvin se esiintyi, vaikka ei ole vähään aikaan sisällä näytellytkään, joulukuussa viimeksi. Paula Rekiranta arvosteli Jasnan: Tyypiltään ja mittasuhteiltaan erinom. nuori narttu, kaunis narttumainen pää, hyvä ilme. Hyvä kaula, hieman suora olkavarsi, kyljet saisivat kaareutua tasaisemmin. Sopusuhtainen luusto, hyvä karvapeite, liikkuu hyvin takaa, etuliikkeiden tulee vakiintua.

Olen ollut poikkeuksellisen samaa mieltä oikeastaan kaikkien Jasnan arvostelujen kanssa ja itsekin pystyy näkemään ne "virheet", joita tuomarit siitä nostavat esille, toivottavasti aikaa korjaa ainakin jotakin niistä tai edes vähän peittelee..

ROP Llawen Tuff Enuff ja VSP Don's Vivacity
 
Onnea Pirrelle+Artsille ja Anne+Maritalle! :) Jonna ja Cami auttoivat paljon pitelemällä lepattavaa pikku eläintä aisoissa, kun olin itse kuvaamassa. Ensi kerralla voisin harkita sen oman häkin mukana raahaamista! Kiitos avusta :) Autoon päästyään pikku eläin oli niin poikki, että palloutui heti nukkumaan, käveli sisälle ja jatkoi uniaan, mainiota :)

Kommentit