Aurinkoisella pellolla

Olin tänään koirien kanssa Orionin pellolla lenkillä heti aamupäivästä ja ihana auringonpaiste takasi hyvän kuvausilman. Tytöt leikkivät yhdessä lumessa, kun ne yhtäkkiä syöksyivät läheisen sillan yli. Rähinättömyydestä päättelin, että kysessä on joko uroskoira tai pentu.

Tytöt tosi harvoin pääsevät vapaina lipsahtamaan käskyn alta tuolla tavalla ja kyllähän se otti päähän. Kävelin sitten sinne, missä näin niiden haistelevan walesia. Jep.Tytöt oli löytäneet pikkuisen walesilapsen :)

Bianca oli tuima ja yhteistyökyvytön, en tiedä onko se mustasukkainen Jasnasta vai vihainen muille koirille.., Ei se ole aiemmin ollut tälläinen, ehkä se on aloittamassa juoksun? Toivottavasti, ärsyttää, kun siihen ei voi luottaa 100%:sti, niinkuin ennen. Ei se mitään pennulle tehnyt, mutta teki kyllä hyvin selväksi, ettei sen lähelle ole tulemista.

Jasna taas toisaalta, sen mielestä tilanne ei olisi voinut parantua millään tavalla. Toinen oli samalla tasolla henkisesti ja fyysisestikin pärjäsi loistavasti! Pikkutytöillä oli aivan loistavat yhteiset leikit, jotka kestivät ilman rähinöitä tai erimielisyyksiä melkein 45min :)

Kommentit