Muuten vaan

 
Viime päivityksestä on ikuisuus! Näin laiska en ole ollut moneen vuoteen..., siitä puheenollen täytyisi poistaa vain Biancan nimellä oleva kotisivu, joka on täysin rappiolla, ehkä saan sen aikaan kohtapuolin. Koirille ei ole tapahtunut mitään erikoista, koiriin liittyvää erikoisuutta on kuitenkin ollut. Jasnan omistajuus siirtyi viime kuussa minulle ja koiranet varmaan päivittyy tässä kohtapuolin. Suunnitelmat Jasnan tulevaisuuden kohdalta menivät siis täysin uusiksi, mutta näyttelykoiran uraa ei sen osalta lopeteta :)
 
 
Kuten kuvasta näkyy Jasna on kasvattanut koristekarvojaan kivasti kevään näyttelyitä varten. Olen ilmoittanut sen nyt kolmeen näyttelyyn kevään aikana. Siitä onkin pitkä aika, kun olen viimeksi ilmoittanut koiria näyttelyyn. Ehkä Biancakin saa tilaisuuden käydä jossain pienessä ja syrjäisessä showssa tänä vuonna, vain antaakseen Jasnalle pisteitä, kun Jasna voittaa sen ;) Jasnalta puuttuu yksi SERT ja taipparit - muotovalioituminen häämöttää jo horisontissa, finally!
 
Mitähän muuta..., ajattelin ottaa koirille ominaisista tavoista kuukausittain yhden ja dokumentoida sen. Huomaan, että Tarulle ominaiset tavat ovat alkeet jo unohtua, vaikka olin sen kanssa niin pitkään ja seurasin sen tapoja vuosia.

Kommentit