Näyttely..., kaikkialla...,

Näyttelyn sivujen mukaan oltiin menossa Tampereelle, Toijalan kylttiä seurattiin näyttelypaikalle, Tarttilassa oltiin navigaattorin mukaan ja näyttelypaikalla kerrottiin järjestäjien toimesta: "Tervetuloa Valkeakoskelle näyttelyyn!"

Aamulla lähdin ennen seitsemään kohti Vantaata, mistä aloitimme taas perinteisellä porukallamme matkan kohti näyttelyä, tällä kertaa mukana oli kuitenkin tavallisen kahden koiran sijaan kolme, joista yksi matkusti meidän kanssa takapenkillä, eikä ollut edes ahdasta :) Perillä oltiin, poikkeuksellisesti, n. 1h ennen kehän alkua, maneesin pihassa. Maneesi oli tunnetusti ja tiedetysti, hevosenhajuinen ja kylmä. Walesit olivat kuitenkin onneksi heti kehän eka rotu ja ei ollut harjoitusarvostelijaa.
ROP Benchmark Athroniaeth ja VSP Twitters Red Nelly

Meidän päivä meni hienosti! Iitu Toivo (Benchmark Athroniaeth) oli ROP ja sai toisen SERT:nsä!! Onnea Iitu ja Toikka! Auton muista koirista Ruffe päätti tällä kertaa opettaa pojalleen miten se ykköspaikka otetaan ja jäi sitten itse kakkospaikalle. Lähdettiin heti kehän jälkeen kohti kotia, outoa oli olla niin hyvissä ajoin kotona, että oli vielä valoisaa, mutta oli jo ehtinyt ahkeroida näyttelyssä! Lähdettiin sitten superpitkälle lenkille koirien kanssa ja Jasna pääsi leikkimään parhaan ystävänsä Aidan kanssa lumisateeseen :)
Kiitos taas mukavasta matkasta ja kivasta seurasta, on tämä vaan hyvä harrastus, vaikka varpaiden päät jäätyivätkin ;)

Kommentit