Messari vol.2

Aamulla lähdettiin puoli kahdeksan junalla Messariin, tänään oli kehä siirtynyt yläkertaan ja saatiin boksi taas kivasti siihen kehänlaidalle ja minä taas kuvasin kaikki koirat (täältä), jota kehässä kävi pyörimässä. Maija piti taas koko päivän Jasnalle seuraa ja huolehti siitä, kiitos M :) Jasna on luonnollisesti myös tosi kiintynyt Maijaan, joten järjestely sopi varmasti molemmille paremmin kuin hyvin, eikä Nasukaan kerennyt äitiä kaipaamaan.

Aamulla ennen kehän alkua tavattiin myös Nasun poikaystävä Börje, siitäkös Nasu ilostui :D Niillä on niiiin samat sävelet, kumpikin tohotti ihan tuhatta ja sataa ja leikkiin ruvettiin. Jasna sai hepulin ja pinkaisi häiriköimään kilpasiskonsa harjoittelua, mutta sain sen onneksi äkkiä haettua pois, rentouttava alku ainakin koiralle :) Mietittiin Maijan kanssa, että mitähän se Jasna kertoo kotona Biancalle tai Börje kotonaan Nellille? ;) Hauska ajatus, että ne juorouilisivat keskenään :)

Chanangel Leading Edge

Michael Kristensen, Tanskasta tuomaroi walesit tänään ja Jasna sai JUN ERI, eikä sijoittunut luokassaan - jälleen. ROP ja VSP koiratkin olivat samat kuin eilen, SERT tosin meni nartuissa eri koiralle :) Arvostelu oli oikeassa, ainoastaan tuo kallon leveys pisti silmään - Jasnalla on omasta mielestä niin suloinen ja oikeanmuotoinen pää, mutta, no mielipiteillä mennään :) Aika samanlainen arvostelu kuin eilen, pitää saada siihen massaa ja tuo töpöttely pois etuliikkeistä, kun tietää, että se pystyy liikkumaan kauniisti edestäkin, töitä, töitä, töitä :)

17 months. Feminin. A bit light, but of good size. Well formed head but a bit wide in skull. Scissorsbit- Good neck- Well laid back shoulder, a bit straight in upper arm. Would prefer deeper chest &more spring of ribs. A bit long in loin. Well angulated hind quarters. Powerful movement from behind. Would prefer more reach in front. Silky coat. Happy temperament. Well presented.

ROP Benton Walk Of Fame ja VSP Benton Catch Another Duck

Kehä päättyi ihmisten ajoissa ja oltiin jo ennen kolmea kotona, mentiin porukoille, kun Jasnalla oli kuuden aikaan treffit ystävänsä Aidan kanssa. Jasna oli kuulemma ollut kuitenkin niin väsynyt, ettei koko tapaamisella ollut, ollut mitään pointtia. Oli kuulemma vaan halunnut koko ajan Maijan syliin tai tunkenut Maijan tuolin alle nukkumaan, kotona menikin sitten heti sänkyyn nukkumaan, rankka viikonloppu koiralle, kiva ihmisille, kiitos näyttelyvuodesta jälleen tutuille ja tuntemattomille! tehdään ensi vuodesta vielä parempi!

Kommentit