Messari vol.1

Ihan luksusta, kun pääsee muutaman kerran vuodessa käymään näin kätevästi näyttelyssä. Lähdettiin mun luota liikkeellee aamulla 8.25 ja oltiin perillä 8.50, oltiin uudessa hallissa, jossa oli kivat siniset matot :) Saatiin (kerrankin mukaan otettu) oma häkki kehän laidalle ja Nasu majoittui mukavasti sinne. Oli paljon kuvattavia otuksia ja paljon tuttuja ihmisiä ja koiria ja enemmänkin olisi ollut puhuttavaa, mutta, kun mun piti kuvata, vaihteeksi ;) Ja täältä ne kuvat löytyvät.

Ruotsalainen Patric Ragnarson toimi tuomarina ja antoi Jasnalle 13 narttujunnu walesin joukosta ainoastaan ERI:n. Jasna esiintyi ihan hyvin, ei perääntynyt tuomaria tai loikkinut liikoja ja liikkuikin ihan kivasti. Sisänäyttelyssä ei ollakaan oltu kuin viimeksi viime vuoden maaliskuussa vissiin viimeksi, joten siihenkin nähden pikku neiti käyttäytyi erinomisesti :) Tuomari vaan ei tällä kertaa ollut mielissään, ei voi mitään ja tutumpaahan tämä on (edellisten koirien näyttelyistä) kuin menestys jota Jasna on saanut :) Tuomari antoi arvostelun toisella kotimaisella ja käännös on sanakirjan avulla suoritettu vapaa yritelmä, jota pikkusiskoni kanssa väänsimme, anteeksi, jos ei mennyt aivan nappiin :) eikä olisi muuten onnistunut ollenkaan ilman pikkusiskoani...,

Chanangel Leading Edge

"Utmärkt typ. Välformat feminint huvud. Fint djup i nospartiet, vackra mörka ögon, välplacerade öron, bra bett och pigment, skulle föredra lite bättre markerad underkäke, fint mitt uttryck bra hals, rak skuldra korrekt överlinje välformad bröstkorg, normala vinklar bak, bra ben och tassar, bra pälskvalitet nyttajr svansen väl, rör sig med lite kort steg fram. Bra påskjut. Trevligt temperament. Välvisad."

"Erinomainen tyyppi. Hyvänmuotoinen feminiinien pää. Hyvän syvyinen otsapenger, kauniit tummat silmät, hyvin kiinnittyneet korvat, hyvä purenta ja pigmentti, alaleuka saisi olla selvempi, kerrassaan hyvä ilme, hyvä kaula, suorat?/selkeät? lavat, oikea ylälinja, hyvänmuotoinen eturinta, normaalit takakulmaukset, hyvä luusto ja tassut, hyvä turkinlaatu, iloinen häntä, hiukan lyhyt etuaskel. Hyvä liikkeiden ulottovuus. Mukava luonne, hyvin esitetty."

ROP Walk Of Fame ja VSP Benton Catch Another Duck

Kehien jälkeen käytiin vähän shoppailemassa, eikä ostettu mitään, otettiin vaan ilmaisia näytteitä! Kotona oltiin vähän neljän jälkeen. Päivä oli aika pitkä ja pikku koira oli tosi poikki illalla, söi reippaasti, lenkkeili ja kävi sitten nukkumaan :) Sai oikein kiskoa sen ulos boksista, jossa se oli selällään pää omalla tyynyllään, söpö. Ja huomenna uudelleen!

Kommentit