Ja vielä lonkista...,

Otettiin tänään puhelu Limanille, eläinlääkärille, joka tulkitsi Jasnan lonkkakuvat D-D:ksi. Lääkäri käyttäytyi puhelimessa oudosti sanoen, että "kyllä noi lonkat olis C-C:tkin voineet olla ihan hyvin, jos sellanen tulos olis kelvannut." Eniten ihmetyttää, että miten voi olla, että eläinlääkärin tutkimustulokset voivat olla noin tulkinnan varaisia..., täysin hämmentävää! Toisaalta se, että Jasna on Englannin tuonti tulee tässä kohtaa ottaa huomioon. Englannissa koirien lonkat arvostellaan täysin erilailla kuin esim. Suomessa, ne pisteytetään ja erilaiset lonkkavaatimukset näkyvät sitten täysin arvaamattomina tuloksina muissa maissa. Yksi riski, kun tuo tuontikoiran. No kuitenkin, jatketaan tätä paasausta -_-...,

Jos samat lonkat voi olla terveet (A-C) niin miten ne voi olla myös sairaat (D-E)! D-lonkissa lonkissa tulee sitä paitsi olla nivelrikkoa, joten miten se voi olla tulkinnanvaraista?! Luun päiden ja lonkkamaljojen täytyy näyttää silloin merkkejä (esim. rosoisuutta) sairaudesta, miten sitä voi tulkita kahdella eri tavalla? :P Limankin oli sanonut, että Jasnan lonkkamaljat ovat matalat, samoin kuin Axelsson, mutta tuo nivelrikko - siitä ei Axelsson puhunut mitään ja Liman selvästi näki sitä :P Onkohan se niin, että mikäli yksi kohta A-E - asteikosn arvoista täyttyy, niin lonkkien arvo tippuu?

Jasnan kuvat menee nyt sitten paneeliin. Tilaisuuteen, jossa useampi ell arvostelee erikseen kuvat ja arvioiden keskiarvo on sitten se tulos - se on sitten se virallinen tulos. Ehkä ennen joulua tapahtuu, toivottavasti eivät ainakaan tuosta sitten huonone..., se vielä sitten puuttuisi, että E-E:n tulisivat! No saa nähdä.

Kommentit