200.näyttely Jyväskylässä

Lähdin tänään aamulla seitsemän aikaan junalla kohti Jyväskylää. Mukava yllätys oli, että junan WiFi oli salasanaton ja toimi moitteettomasti, jotain kerrankin hyvää sanottavana VR:stä :) Tampereella vaihdoin junaa ja sitten vähän jälkeen puoli yhdentoista olin perillä Jyväskylässä. Paviljonki on tosi miellyttävästi siinä ihan juna-aseman vieressä, joten sinne voi mennä, vaikka ei autoa olekaan :P Kehää jouduin hetken hakemaan, mutta spottasin aika pian tuttuja ja waleseja, niin ei tarvinnut montaa kertaa harhailla hallia edestakaisin.

Kehä kesti kauan!! Oli kaksi harjoitusarvostelijaa ja tuomari ja perusteellista oli kyllä perehdytys rotuun, sinänsä hyvä, mutta, kun minun piti ehtiä neljän junaan ja vielä puolelta oli pari luokkaa käymättä, niin tuli jo vähän hiki! No ehdin niukin naukin kuvata kaikki, myös kasvattajaluokat, ennen kuin piti rynnätä asemalle. Sinnekin ehdin hyvin! :D Sain sitten vielä hyvän sattuman kautta Tampereelta kyydin kotiin, minne junalippukin minut olisi jättänyt, säästi taas muutaman euron :) Kiitos kaikille taas, jälleen kerran, mukavasta seurasta ja onnea menestyneille! :))

ROP Llawen Tuff Enuff ja VSP Benton Walk Of Fame

Tuli vaan mieleen, että katsoin montako ROP-kuvaa olen ottanut tähän mennessä näyttelyistä, kaiken kaikkiaan niitä on 218! Aika hurja määrä ja pelkästään ROP ja VSP-kuvia! :D Mukana on siis pennut, junnut, nuoret, aikuiset ja veteraanit :). Ja tämä oli muuten 200 näyttely jossa olen ollut! :D
Muutama luku, niistä kiinnostuneille tai niille, jotka kokevat velvollisuudekseen lukea tämän loppuun ;)

Ensimmäiset kuvat olen walesikehällä ottanut vuonna 2001 Espoossa, pentunäyttelyssä. Tarun kanssa olin silloin Tarun ekassa näyttelyssä ja jouduin kehäänkin Nipsun kanssa :) Pari vuotta pidin tässä vuosien varrella väliä näyttelyistä ja vuonna 2006 (syksyllä) aloin kuvata oikein ahkerasti ja sitä olen jatkanut aina tähän päivään asti :). Viimeisimmän kehäpyörähdyksen tein Porvoossa tämän vuoden syyskuussa, jossa kolmas walesini (tähän mennessä), Jasna, otti toisen SERT:nsä, VSP:nsä ja oli myös ROP-junnu! :) Ja tämän virstanpylvään jälkeen…, eikun tavoittelemaan seuraavaa ;)

Walesi yksilöitä olen kuvannut kaiken kaikkiaan 1135, 224 nimetystä kennelistä, 7 eri maasta, 79 kuvatuista koirista on jo kuollut (blogien, kennel sivujen, koiranet:n, koirat.com:n, petsien sekä huhujen mukaan), 923 kutsumanimeä on tiedossani ja kuvia (BIS, RYP, ROP, Kennel-kuvia mukaan laskematta) on 6091! :D ja ne kaikki ovat tosiaan nähtävissä galleriassani myös nuo 6091-kuvatusta kuvasta puuttuvat, siellä ovat myös muut kuvaamani rotujen edustajat.

Täältä voit itsesi sinne klikkailla, mikäli et vielä ole muita reittejä pitkin itseäsi sinne löytänyt. Näyttelykuvat ovat omassa kansiossaan, muut rodut omassaan ja pääkuvat+erilaiset muut kuvat waleseista omassaan. Haku toiminolla voit helposti kartoittaa omat koirasi galleriastani, toivottavasti kuvat ovat mieleisiä ja tosiaan s-posti osoitteella (walesit@hotmail.com) voi pyytää niitä isompia versioita näistä kuvista/niitä joissa ei ole copyright-merkintää :).

Kommentit