Lonkkakuvaus ja silmäpeilaus















Tänään oli sitten edessä päivä, jota olen (ainakin jollain tasolla) jännittänyt siitä asti, kun Jasna minulle tuli. Nimittäin suuri terveystutkimuspäivä! Jasna tohotti valloittavien walesi ystäviensä kanssa ensin odotushuoneessa ja ilopissasi pari kertaa, eläinlääkärissä on niiiin kivaa! Tiputettiin silmätipat ja ilmottauduttiin, tarkastettiin mikrosiru ja sitten odotettiin, oltiin Jasnan kanssa 10 koirasta se 9 paikalle tullut eli kaikki tapahtui tokavikana. On kyllä todella eri tasoisia menoltaan nämä Mirkan järkkäämät walesitreffit, kun näissä kuvissa koko porukka nukkuu ja lauantaina loikittiin viimeistä päivää ;)

Ensin tutkittiin silmät peilaamalla ja kaikki oli kunnossa! Olin huolissani Jasnan silmien puolesta, koska ne rähmivät välillä aika paljon/punoittavat, mutta ell totesi, että ei niissä ole mitään häikkää, hyvä niin! Jasna sai sitten siinä samalla rauhoittavan ja hienosti jaksoi sitten odottaa vuoroaa, eikä tullut pahaolo, vaikka kippo annettiinkin varmuuden vuoksi. Aika sitkeä tuo eläin kyllä on, koska se oli pari kertaa jo jaloillaan, vaikka mitään herätyspiikkiä ei oltu annettu, esim. kun minä kävin lutuuttelemassa paikalla ollutta walesipentua, mustasukkainen Nasu ;)

Lonkkakuviin kannoin neidin pöydälle ja astuin itse ulos odottamaan, äkkiä oltiin valmiita ja käskettiin tulla hakemaan ja samalla sanoi Pelle, että "C-C:t ne on". Terveet siis, tulokset luettiin ja kuvat näytettiin ja ell totesi, että Jasnalla on tosi siistit C-lonkat, koska luun päät on hyvin lonkkamaljoissa ja lonkat on napakat. C-arvosanan Jasnan lonkat sai sen vuoksi, että lonkkamaljat on matalat eli ne saisivat olla syvemmät Suomalaiseen parhaaseen tulokseen. Ell siinä sitten totesi, että Englannin arvostelut on kyllä ihan erilaiset ja siellä lonkkakuvaus ja lonkkien arvostelu menee ihan erilailla, että voi olla, että englantilaisilla ei olisi ollut kasvattinsa lonkista mitään nokan koputtamista. Toivotaan, että ainakin pysyvät, ehkä jopa paranevat takaisin tullessaan? :)

Herätyspiikin jälkeen Jasna nousi äkkiä ylös ja vaelsi heti minun luo parin metrin matkan, kun olin katsomassa koneelta hänen lonkkiaan. Autossa/kotona ehkä vähän rauhallisempi kuin normaalisti, mutta ei nyt mitenkään yhtä paljon, kuin muistan Biancan olleen.


Kommentit