Rannalla, sannalla

Käytiin tänään koirien kanssa kuuman päivän vuoksi/kunniaksi uittamassa koiria Haukilahdessa koirien rannalla. Frisbee ja kaksi frisbee hullua walesia, merivettä ja kahlausta ja tietysti halukkuutta kastua ja tulla hiekkaiseksi - muuta ei vaadita! :) Ja koirilla oli kyllä tosi kivaa!





Ne leikkivät keskenään ja ne loikkivat vedessä niin, että näki oikein miten energia väheni ;D Oli hyvä juoksuttaa niitä niin, että ne joutuivat juoksemaan frisbeen perässä, eivätkä ainoastaan uimaan. Frisbeessä vaan oli se ongelma, että se on littana ja sulautuu veteen ja aaltojen väliin. Jasna löysi frisbeen paljon paremmin kuin Bianca, vaikka ei Biancakakaan huono ollut. Jasna myös sukelsi frisbeetä, meni veden alle selkäänsä myöten, huvittava pikku otus! :D





En osaa valita kuvista niitä parhaita..., henkilökohtainen ongelmani. Nytkin näitä tuli tänne aivan liian monta, mutta ovatpahan hyviä (omasta mielestäni). Poistan kyllä paljon, mutta jätän myös paljon. Kriteerit kuvien säästämiseen on kyllä kasvaneet vuosien (ja kamerojen) varrella, mutta ei tarpeeksi. Vielä on kehittämisen varaa. Erityisesti tykkään tosta vikasta kuvasta tässä postauksen alalaidassa, joss hiekka lentää, kun Nasu pinkoo (kutsusta, hienosti! ;)) kohti mua :)

  

Kommentit