Kuopio 2/2

Aamulla seilattiin erikoisen hotellimme (Cumulus Kuopio) hitaalla ja muutenkin oudolla hissillä kerroksia ja käytettiin koirat ulkona ja mentiin syömään. Sitten haettiin kamat ja peruutettiin auto maailman oudoimmasta autotallista pihalle ja suunnattiin taas näyttelypaikalle. Olin taas piilossa Nasua, joten en nähnyt sitä esiintymässä, mutta tulokset puhuvat puolestaan!
Lokodi Csaba Zsolt (Romania) JUN ERI1 SA PN3 VSERT,

Good muzzle and skull lines. Correct bite. Parallel front. Good behind angulations. Nice elegant neck. Correct behind. Good parallel front and hacks in move.

ROP Benton Walk Of Fame ja VSP Twitters Bowl Of Beauty
 
Lähdettiin näyttelypaikalta kiireessä, heti kehän lopun ja teltan kokoamisen jälkeen. Pitkä matka autolle kaikkien tavaroiden kanssa..., huh.., ja kuuma! Ajettiin Inkan kanssa aika haipakkaa kohti Mikkeliä, minä soitin 020202:n ja kysyin monelta menisi juna Lahteen ja vastaus oli 15:27 ja 15:26 olimme asemalla. Pysähdyimme junan viereen ja minä hyppäsin ulos, Inka ojensi Nasun ja me rynnättiin junaan. Näiden sanojen saattelemana: "Mistä sä tiedät, että se on oikea juna?!". Minä: "Kohtahan se nähdään ;)" Huippua taas kerran, seuraavaan kertaan! :)

Kommentit