Kuopio 1/2

Aamulla saatiin Nasun kanssa kyyti Nastolasta mökiltämme Kuopioon näyttelypaikalle, aivan kehänlaidalle ;) Jälleen kerran täydellistä! :) Kehä alkoi ajoissa ja minä piilouduin (en tarpeeksi kauaksi) Nasun esiintymisen ajaksi. Epäreilua, että ainoa koira jonka esiintymistä en saanut seurata on oma..., no kuulemma esiintyi ja liikkui nätisti, vaikka vähän ilmavainulla etsikin mua...,
Harry Tast (Suomi). Kaunis ryhtinen ja jäntevä 13kk juniori kokonaisuus vielä ilmava. Korrekti etuosa. Hyvin kaunisilmeinen narttumainen pää. Hyvin rakentunut takaosa. Oikealaatuinen, mutta niukka kesäturkki. Kevyet säännölliset liikkeet. Nasu oli siis ERI:llä toinen luokassaan ilman SA:ta..., No oli ainakin ERI :)
ROP Benton Delawera Winter ja VSP Benton Catch Another Duck

Näyttelyn jälkeen käyttiin shoppailemassa, kuvattiin ja leikitettiin koiria lammen rannalla (koirat pulahtivat uimassa) ja suunnattiin sitten hotellille. Hotelli löytyi kätevästi, vaikka vähän piti pujotella yksisuuntaisten katujen takia epäkätevästi. Vaihdettiin vaatteita ja vilvoiteltiin vähän (vaikka ei ollutkaan ilmastointia...) minkä jälkeen jätettiin koirat nukkumaan ja mentiin syömään. Oli hullun hauskaa hillokkeiden, viinirypäle kategorioiden ja muuhun ruoakaan liittyvien asioiden kanssa :D Kiitos huippu seurasta!
 


 

 

 




Kommentit