Håkelbyparken, Ruotsi

Oltiin aamulla laivalla Tukholmassa aikaisin aamulla, lähdettiin ajamaan kohti näyttelypaikkaa, parin mutkan, kiemuran ja kaarteen kautta ;D Eihän siinä mitään hauskaa olisikaan, jos ei tapahtuisi jotain seikkailuja! Oltiin hyvissä ajoin paikalla ja näyttelypaikka oli kyllä mitä hienoin! Kaunis, hääparitkin kävivät päivän mittaan kuvauttamassa siellä itseään. Syötiin hyvää ruokaa, kehien välissä pidetyllä tauolla ja saavuttiin takaisin paikalle parhaaksi kehän alkuun. Nasu näyttäytyi toisessa kehässä ekana ja koirat oli siis jaettu kahteen kehään. Oli kyllä hetkistä kuvata kaikki 120 walesia! Huh..., mutta kaikki paikalla olleet yksilöt tuli tallennettua muistikortille ja nettiinkin ne tuli jo muutama viikko sitten, tämä postaus vaan on myöhässä, sori :P
Gordon Haran (UK) JUN ERI1 SA BIS2 JUN!!

Very promising, stylish bitch. Nicely proportioned head, good eye & ear. Good straight front, tight feet. Would prefer better spring of rib. Good clead hawk. Moved very soundly with drive. Coat & condition ok for age.

Olin kyllä iloisesti yllättynyt, kun Nasu meni voittamaan luokkansa, joka oli kyllä hyvin laadukas. Hieno pieni eläin, kyllä sen liikkeet olivat ihan omaa luokkaansa muihin verrattuna, vaikka muut olivatkin massavampia ja muutenkin valmiimpia. Parhaassa nartussa ei sitten se enää pärjännytkään, mutta en kyllä ollut odottanutkaan, kun oli niin tasokasta narttulinjaa näytillä.
BIS1 Benton Under Oath ja BIS2 Clussexx Tails I Win

Huippu kuuman ja menestyksekkään päivän jälkeen lähdettiin illalla kohti kotia eli satamaan. Mentiin turvalliseen mäkkiin syömään nopeasti take-away ruokaa. Käytettiin koiria ulkona autosta ennen laivaan jonottamista ja ajamista. Saatiin auto laivaan hyvään kohtaan (taas), kun kerrottiin, että tarvittaisiin hytti yläkannelta, kun meillä oli koiria joita pitäisi käyttää hiekkalaatikolla. Mentiin aikaisin nukkumaan, naurettiin niin paljon, että vatsa tuli kipeäksi :D :D.

Kommentit