Forssa

Aamulla trimmattiin Nasua Inkan toimesta ja sitten lähdetiin mun luota Inkan kanssa samalla autolla kohti Forssaa. Kehä oli..., You knew it!..., myöhässä ja oltiin varmoja, että ihastuttava valoilmiö taivaalla katoaa sillä siunatulla minuutilla, kun walesit alkaa ja niin siinä melkein kävi. Viimeiset koirat arvosteltiin katoksessa tuomarinpöydän edessä. Näyttelypaikkana toimi Mustiala ja kehät oli niin sekaisin ja oudosti tehty, että en ole kyllä moista ennen nähnyt, ei mitään käsitystä siitä missä oli logiikka näissä järjestelyissä :D
 ROP Eastfarm's One In A Million ja VSP Don's Pomp And Circumstance
Jasna oli PN2 ja sai VSERT:n, niin lähellä, mutta niin kaukana! No, ensi kerralla ehkä sitten :) Arvostelu oli kuitenkin hyvin miellyttävä, Puolalaisen tuomarin käsistä: Viva-Maria Soleckyj-Spunar. Nice condition, very harmonic, beautiful head, today she is without makeup, nice topline, exc. Construction of backlegs, exc. Construction of toes, backlegs parallel in action, exc. front. I like her movement because all points of action are excellent am sure that when she'll be adult she'll have lots success.  
Kyllä täytyy myöntää, että itsekin olen aika vaikuttunut noiden liikkeiden edessä ja ihan sivuhuomautuksena..., I'm so in love with this objectiv! ;) Lähdettiin heti kehän jälkeen kohti kotia, kun oli niin märkää ja kova sade ja mutainen kehänlaita..., Nasusta otettiin heti kehän jälkeen kuva, kun mun piti olla piilossa, kun Nasu oli kehässä. Ehkä jossain vaiheessa voin olla kehänlaidalla, ilman, että Nasun rytmi menee sekaisin. I hope :)

Kommentit