Sprinkkujen päänäyttely Karkussa

Menin pikkusiskon kanssa taas perinteisesti Nokialle perjantaina, kun Karkku oli lauantaina. Otettiin aamulla serkkumme mukaan ja mentiin Hotelli Ellivuorelle perinteiseen Karkun näyttelyyn. Kehät alkavat kymmeneltä ja oltiin jotain varttia vaille paikalla. Päivä oli taas pitkä ja meidän tuurilla jokin kehä vetää aina pitkäksi, kuten tälläkin kertaa..., Oltiin siis vasta joskus seitsemän aikaan valmiita. 

Jasna sijoittui toiseksi junioriluokassa, narttuja oli ilmoitettu 11, joten olin tosi tyytyväinen Nasun tulokseen :) ERI2 (ilman SA:ta) ja ehdokkuus sekä paras pää että paras liike - kisoihin :) Tuomari Ann Corbett. Well proportioned bitch of lovely type. Clean outline and well angulated. Lacks a little forecheast, but has just enough depth of body. Moved well.

ROP Benton Delawera Winter ja VSP Benton Catch Another Duck

Kiitos taas kivasta päivästä kaikille, Karkussa on aina kiva tavata paljon sprinkkuja ja sprinkku ihmisiä. Tunnelma on yleensä ollut, ja oli tälläkin kertaa, hyvä. Ilmakin oli kuvauksen kannalta lähestulkoon täydellinen, ei liian pimeää eikä liian aurinkoista, vähän sateli vettä. Tosiaan, koska enkut menivät pitkäksi, ei päästy lähtemään niin aikaisin kuin oli ollut tarkoitus. Toisaalta aika taittui aika rattoisasti, kun oli niin paljon ihmisiä joiden kanssa piti olla sosiaalinen :)

Illalla käytiin syömässä Näsin neulassa, pikkusiskoni 17v synttäreiden kunniaksi ja Nasu meni hoitoon Pirkkalassa asuvalle toiselle sedällemme. Oli kuulemma lähinnä vaan nukkunut ja käyttäytynyt muutenkin nätisti :)

Kommentit