Koirat kesälomalla

Koirat pääsivät mökille pikkusiskoni ja äitini kanssa, kun itse olen töissä. Torstai oli vapaapäivä, joten lähdin sitten keskiviikko iltana mökillemme Lahteen ja tietty tarkoitus oli sitten myöhään torstaina lähteä takaisin kotiin. Onneksi tajusin tarkastaa tyttöjen rokotukset viikolla ja paperit tuli mukaan.

Tilasin saman tien torstaina ajan ell:lle ja vein Jasnan sitten rokotettavaksi Lahteen. Samalla ostin sitten synttärilahjat koirille, näin jälkikäteen. Käytiin Mustissa&Mirrissä ja investoin Hurtan vaaleanpunaiset pannat ja pinkin hihnan Nasulle ja lilan Binkulle. Ell:stä ostin myös majavan, sellaisen vinku lättänän, jonka koirat sai itse valita. Sen jälkeen palattiin takaisin mökille ja koirat sai aikaan kunnon leikit ja kävin sitten myös uittamassa niitä perusteellisesti :) Kyllä olis kiva, jos olis vähän lomaa itselläkin..., huoh..., No, mutta ainakin koirat saa lomailla!

Kommentit

Koko päivän koirablogeja lukeneena, täytyy sanoa, että nämä kuvat on hienoimpia! Nämä veijjarit näköjään todella tykkäävät uimisesta =)
Aino sanoi…
Kiitos :) Kyllä ne toisaan viettävät mökillä paljon aikaa vedessä puuhaillen!