Joensuu LA

Lähdettiin aamulla Nasun kanssa bussilla steissille ja sieltä seitsemän junalla kohti Joensuuta. Mulla oli kannettava ja leffoja mukana, joten matka taittui joutuin. Nasu matkusti kuin vanha tekijä ja nukkui jaloissa reippaasti. Joensuun asemalta Inka ja Ehta&Ellen ottivat meidät kyytiin ja suunnattiin näyttelypaikalle. Saatiin auto niin, että päästiin suhteellisen kätevästi omalle kehälle.

Labbikset venyi..., ylläri! joten kehä oli myöhässä. Oltiin kuitenkin jäämässä yöksi joten ei siinä mitään. Jännittäviä asioita tapahtui, kun Jasnan osaomistajan kenneli vissiin pääsi alkuunsa Ellen nimittäin astutettiin :) toivottavasti kaikki sujuu mutkitta! Toinen jännittävä asia oli, että Nasu täytti tänään jo 11kk!
ROP Benton Ellis Island ja VSP Twitters Blush Damask
Jan Roger Sauge. "Sweet bitch. Very good breed type. Nice head and expression. Good neck, front and bone. Strong back. Could have a better tail set. Strong back end. Moves well. Good coat quality."

Saatiin Inkalta ja Nikeltä kyyti kaupan kautta hotellille. Meidän huone oli eri hotellissa kuin muiden walesi ihmisten kanssa, joten pyydetiin vaihtamaan Sokos hotellien kesken huonetta. Se kiva kyllä onnistui ja päästiin samaan hotelliin, helpottaisi syömistä ja autokyytiä seuraavana aamuna. Käsiteltiin Nasun kanssa kuvia, katottiin telkkaa, käytiin lenkillä, pestiin Nasu ja syötiin - rattoisa ilta :)

Kommentit