Inkeroinen

Lähdettiin Jasnan kanssa kahdestaan tänään kohti Kouvolaa - Inkeroisia, miten vaan. Kuitenkin, saatiin auto hyvälle paikalle ja aurinko paistoi lämpimästi koko päivän, vaikka päivä olikin vähän viileä. Koiria ei ollut kovin paljon ilmotettuna. Kaksi narttua ja yksi uros. Joka tapauksessa, päätettiin, että Inka näyttää Nasun. Seisoin itse kehän laidalla ja hermoilin, mielessä edellisen näyttelyn EH..., Mutta tällä kertaa tulikin ERI ja SA! Wiu! Nasu siis voitti luokkansa, koska se oli ainoa luokassaan. Paras narttu kisassa Inka vei kehään Ellenin ja minä itse Nasun ja Nasu voitti!

Se tarkoitti siis Nasun ekaa SERT:ä ja veteraani uroksen rinnalla kehässä (tuomari kommentoikin, että aika hauska pari kehässä, parhaana uroksena ja narttuna) Nasu "hävisi" ja oli VSP! Eka VSP Nasulle! ja SERT! Olisin kyllä halunnut nähdä oman naamani, kun se SERT ojennettiin käteen! :D Oli varmaan ihan öö..., en tajunnutkaan, että se menee näin, vaikka kyllähän mä sen periaatteessa tiesin menevän niin :D JEI! Arvostelussakaan ei ollut mitään vikaa, lukekaa alta.

Kirsi Nieminen "Erinomaista tyyppiä oleva juniori, jolla on hyvät rungon mittasuhteet vielä hiemann taakse laskeva kallon osa. Hyvä kaula ja erinomaiset lavat. Eturinta voisi olla selvempi. Erinomainen runko, hyvä raajaluusto. Tasapainoisesti kulmautunut. Liikkuu hyvin. Esitetään erinomaisesti."
ROP McTwister's Red Onion ja VSP Chanangel Leading Edge

Lähdettiin heti näyttelystä kohti kotia, ihan kiva, kun oltiin "vaan" VSP, niin päästiin ajoissa kotiin :) Nasu oli tosi reipas pikku eläin ja vasta toinen virallinen näyttely Suomessa! Ei yhtään hullummin! :)

Kommentit