Tuusniemi

Oltiin tänään Tuusniemellä..., lähellä Kuopiota. Ei ole kaikki muumit todellakaan laaksossa. No, aamulla oltiin ennen kuutta jo matkassa Vantaalta ja käytiin poimimassa Iitu kyytiin. Matka oli pitkä, mutta hyvässä seurassa se onneksi taittuu :) Oltiin n. 11.45 perillä Tuusniemellä, jossa oli ihana aurinkoinen päivä ja lunta niin paljon, että saa ainakin pari viikkoa mennä ennenkuin maata tulee näkyviin.

Näyttelypaikassa tarkeni hyvin, alusta oli asfaltti ja valo oli loistava. Kuvaus sujui siis mainiosti! Tulokset olivat myös hyvät, mikä oli vähintäänkin reilua, kun näin pitkän matkan taas oltiin taivallettu. Jäätiin sitten odottamaan ryhmiä, jotka olivat kaksi tuntia myöhässä. Kehä, jonka piti alkaa klo 13 alkoi klo 15 ja se oli se aika, kun ryhmien piti alkaa. Tehtiin päätös ja lähdettiin pois, kun matka kohti kotiakin oli niin pitkä.
ROP Llawen Tuff Enuff ja VSP Rocbee Waikiki

Pysähdyttiin kerran äkkiä Kuortin asemalla ja tankkaamassa. Matka taittui äkkiä, kun sivistettiin itseämme vanhoilla 1990-luvulta olevista spanieli lehdistä ja bongailtiin koiriemme juuria ja tuttuja nuorina :) Olin kotona hieman ennen yhdeksää. Piiiitkä päivä. Onneksi ei jääty sinne ryhmiin, muuten olisi voinut mennä melkein kahteentoista tuo kotiintulo. Täältä kuvat.

Kommentit