Nasun kolmas näyttely

Tänään oli sitten vuorossa näyttely Valkealassa. Mentiin taas Jasnan kanssa Jurvasten kyydissä, tosi kiva, kun päästään hyvässä seurassa etenemään :) Haettiin myös Iitu kyytiin ja niin sitten lähdettiin kohti näyttelyä, neljän ihmisen ja kahden koiran voimin. Oltiin taas hyvissä ajoin näyttelypaikalla, kuten yleensä.

Jasnan papereita ei ollut minulla, vaan Inkalla ja se aiheutti mielestäni vähän turhaa häslinkiä, mutta kyllä siitäkin selvittiin. Näyttelypaikka oli miellyttävä ja suorastaan kuuma, toisin kuin edellisvuonna, kun sinne meinasi jäätyä. Alusta oli outo vihreä, josta lähti vihreää väriä irti koiran turkkiin, omiin kenkiin ja housuihin. Fashion statement?, kun Nasun häntä oli vihreä :D

Nasu esiintyi hyvin, mutta ujosteli taas tuomaria, liikkeissä ei ollut mitään vikaa ja seisoi todella hyvin. Ei voi olla kuin ylpeä :) KP:n sai ja oli ROP-pentu :)
"Hyvin tasapainoinen ja lupaava. Hyvä luusto. Hyvät ääriviivat ja mittasuhteet. Hyvä pää. Voisi edestä olla paremmin kulmautunut. Hyvä takaosa ja oikea asentoien häntä. Hyvä karvan laatu. Tasapainoiset liikkeet. Vielä hieman ujo." Tuomarina Soile Bister. Matkassa ollut Ruffe oli rotunsa paras, onnea Jurvaset ja kauniisti esitetty, Iitu :)
ROP Llawen Tuff Enuff ja VSP Milfeddyg Organydd

Ryhmissä ei sijoitusta tullut, joten siitä lähdettiin sitten kohti kotia. Vantaalta jatkettiin kotiin Jasnan kanssa omalla autolla. Jälleen, mukava reissu ja kehäkuvat tulevat esiin Täältä.

Kommentit